Затриманий в анексованому Криму український військовий моряк Сергій Цибізов передав через адвоката Оксану Железняк записку, в якій звернувся до рідних. Тест послання опублікували в ЗМІ.

Про це повідомляє "Крим Реалії".

Повідомлення, написане від руки та всього в трьох реченнях. Сергій просить рідних не хвилюватися, що у нього нібито все гаразд.

"У мене все добре. Не хвилюйтеся. Всіх люблю, цілую!", – коротко написав 21-річний моряк у записці.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

записка рідним Сергія


Адвокат Железняк розповіла, що Цибізова "не били, однак психологічно схиляли до дачі показань".

Після судового засідання йому повинні були пред'явити звинувачення.

Додамо, в окупованому Сімферополі заарештували 12 українських моряків.

25 листопада українські військові несподівано зіткнулися з новою агресією з російського боку. РФ напала на судна ВМС ЗСУ в Керченській протоці і захопила два українських військових катери і буксир разом з екіпажами. За наявними даними, в російському полоні утримуються 24 українських моряка.

Кілька з українських військових перебувають у лікарнях, є серед них і важко поранені в результаті обстрілів суден в Азовському морі.

Нагадаємо, 28 листопада, окупаційний "суд" Сімферополя, який напередодні відправив за грати 15 українських моряків, обиратиме запобіжний захід ще дев'ятьом.

Раніше Знай.uа писав про те, що так званий "Керченський міський суд" у окупованому Криму виніс рішенння у справі затриманих українських моряків.

Також Знай.uа повідомляв, що командир малого бронекатера Військово-морських сил України "Бердянськ" старший лейтенант Роман Мокряк відмовився давати будь-які свідчення співробітникам російської ФСБ і "зізнаватися" на відео у не скоєних ним злочинах.

Дивіться: Суд на українськими моряками