Мер Києва Віталій Кличко давно відомий своїми гучними заявами, котрі з часом розійшлися на жарти, меми та цікаві відеоролики. Але судячи з усього, навіть у колишнього боксера і чинного градоначальника столиці вже є "потужний конкурент", і сидить він просто у стінах Верховної Ради, а не в КМДА.

Мова йде про народного депутата Олександра Кірша, любителя гострого слівця та десятків нулів в електронних деклараціях.

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш

На його слова після голосування за воєнний стан звернув увагу у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер:

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це просто геніально. Сьогодні народний депутат України Олександр Кірш, розповів про своє вчорашнє "голосування" за введення воєнного стану: "Вийнявши картку, я не голосував за воєнний стан. І не тільки я, це в цьому випадку було досить масово. Кількість відсутніх при різних голосуваннях пояснюється тим, що при черговому голосуванні хтось висунувся, а хтось навпаки всунув. Загалом, складно мені було таке підтримати. Тому і вийняв, щоб потім засунути. Типу, був відсутній трішки"- пояснив Кірш. Немає слів. Справжній шедевр", - іронізує Шнайдер.

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш

Що ж, тепер Кличко із своїм "щоб вода стала гарячою – нагрійте холодну", здається поступився місцем на арені політичного гумору. Якщо це можна так назвати.

Дивіться: депутат Олександр Кірш облаяв пересічного українця (увага, на відео присутня нецензурна лексика)

Нагадаємо, українцям показали рівень бідності в державі одним промовистим знімком.Як повідомляв "Знай.ua", скандальний власник "Нашої Ряби" Косюк оригінально "виманив" державні дотації на власний бізнес. Також "Знай.ua", шикарне життя нового керівника "Укрзалізниці" порівняли з умовами в плацкартах.