З'явилася оперативна інформація, що в середу, 28 листопада, в українській столиці ТРЦ Ocean Plaza взято націоналістичною організацією "Сокіл" під "мирний контроль".

Про це стало відомо завдяки повідомленням організації в соцмережі Facebook.

Митингующие блокируют Ocean Plaza изнутри

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 28 november 2018

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"28 листопада 2018 року понад 200 патріотів-націоналістів, членів організацій "Сокіл" та інших мирно зайшли в торговий центр Ocean Plaza, який належить російському олігарху Ротенбергу, соратникові Путіна", — йдеться у повідомленні.

Також відомо, що члени націоналістичної організації вимагають зупинити фінансування тероризму та вбивства українських солдатів за рахунок коштів, які виводяться з України через цей ТРЦ.

Варто нагадати, що в українській столиці 27 листопада з ранку під будівлею ТРЦ Ocean Plaza представники націоналістичних організацій влаштували нову акцію протесту. Так, активісти принесли під вхід торгового центру шини і палять фаєри, а також молоді люди прикрасили вікна будівлі фарбою. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Відомо, що під будівлею торгового центру знаходяться півсотні людей. Багато хто з них - це представники організації "Сокіл".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всіх відвідувачів та працівників торгового центру було терміново евакуйовано.

З'явилася інформація про те, що це зробили радикальні активісти, які раніше вже влаштовували акції протесту під Ocean Plaza з фаєрами і балончиками. Тоді націоналістичні організації "Січ" і "Сокіл" протестували проти російського бізнесу в Україні. Вони оточили будівлю ТЦ, запалили фаєри, а двері та вікна "OceanPlaza" обклеїли наклейками і розмалювали фарбою з балончиків.

Нагадаємо, великий київський ТРЦ перейде до рук закордонних компаній.

Як повідомляв Знай.uа Путін зізнався, що долар від нього кудись йде.

Знай.uа писав, в Україні палять російські банки: почалося.