Продаж традиційних новорічних ялинок відкрита на Святошинському лісопарковому господарстві.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби лісгоспу в Facebook.

В асортименті – 4 види новорічних дерев: ялина звичайна і колюча, сосна звичайна та набори гілочок ялини.

Ціни – в залежності від висоти та виду дерева. Наприклад, сосна висотою 1.5 метра обійдеться в 177 грн, а букет хвойний гілок - 45 грн.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жителів столиці закликають не примикати до браконьєрства і купувати легальні хвойні дерева.

Придбати новорічне дерево можна Святошинському ЛПГ, розташованому на вул. Святошинської, 24.

Нагадаємо, У чому зустрічати Новий рік 2019: поради від дизайнера допоможуть підібрати ідеальний наряд

До Нового року залишилося всього-нічого, і вже пора задуматися, в чому ти будеш зустрічати головне свято року. Українська fashion-експерт і дизайнер Анастасія Іванова дала кілька порад модницям про створення новорічного образу. Про це передає Clutch.

Новий рік
Новий рік

Перш за все, при виборі вбрання на вечірку з нагоди Нового року 2019 слід звернути увагу на те, що він повинен бути новим і купленим спеціально для цієї події. Не варто надягати улюблене плаття 5-річної давності, образ повинен говорити про твою впевненості в собі і успішності.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Різдвяний піст 2018: як харчуватися кожен день

Різдвяний піст починається 27 листопада і закінчується 6 січня наступного року, у Святвечір. Це досить строгий пост, хоча в нього менше вимог, ніж у Великому.

Як харчуватися в різні періоди посту

У поста є три етапи:

  • 27.11-19.12
  • 20.12-1.01
  • 2.01-6.01

Ці етапи різні за суворістю. У перший період в понеділок, середу і п'ятницю можна їсти тільки сиру їжу, не приготовану з допомогою вогню. Але квашені овочі їсти можна. Заборонені різні продукти м'ясного походження: молоко, м'ясо, ковбаси, масло, жир і тд. По вівторках і четвергах дозволено їсти гарячу їжу і можна навіть додати в неї рослинне масло.

Також Знай.ua" писав про те, що Квартира на Новий рік: де ще можна зняти житло і за скільки