У Генпрокуратурі підтвердили затримання в Києві політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації найгучнішого секс-скандалу в Україні.

Про це в Facebook повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко.

Відзначається, що політтехнолога підозрюють в організації сексуального скандалу між студенткою Наталією Бурейко та чиновником МВС Олександром Варченком.

Володимир Петров також відомий як автор і ведучий сатиричного проекту "Люмпен-шоу", зараз він веде шоу "Ісландія".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Лисенко також розповів, що розслідуванням справи займаються співробітники СБУ, які проводять слідчі дії за фактом "завідомо неправдивого повідомлення про злочин, з'єднаного з штучним створенням доказів обвинувачення; порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер, в тому числі щодо державного діяча; впливу на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків, а також за фактом незаконного збору, зберігання і використання конфіденційної інф ормаціі про особу, за ч. 2 ст. 383, ч. 1 ст. 163, ч. 2 ст. 163, ч. 2 ст. 182, ч. 1 ст. 343 КК".

Більше того Лисенко додав, що одним з постраждалих у справі є відомий український журналіст.

Разом з тим варто відзначити, що героїна найгучнішого секс-скандалу України Наталія Бурейко вперше розповіли, чи справді мали місце моторошні події та звинувачення чиновника МВС,

Зокрема, дівчина розповіла, що під час широкого розголосу її охопила шалена паніка, і вона достеменно не знала, що робити. Та керувалась виключно порадами хлопця, який і запропонував її це зробити.

"Я була в паніці і сльозах, але там в квартирі був Влад, який мене заспокоїв, але наполягав, щоб завтра було написано заяву і все буде нормально. Якщо чесно, то я навіть не надала значення тому, що ми там писали. Я ту ніч всю не спала. Під заспокійливими була. Вранці ми писали, я навіть не з першого разу його змогла написати" - зазначила дівчина.

Бурейко розповіла, що за хлопець порадив їй написави заяву про скоєння злочину до Генеральної прокуратури. Після чого вона негайно звернулась до правоохоронців, не розуміючи до кінця, які наслідки матиме такий крок. Проте хлопець тут же додав, що написання заяви необхідне доля закінчення скандалу.

"Влад же мені сказав, що заяву потрібно для того, щоб все закінчилося. Мовляв, на нього прийде відмова. І я не надавала значення тому, що я там пишу. Чи не спала, заспокійливі ... Але ми написали і поїхали в прокуратуру. Ігор побіг в аптеку за таблетками. А Влад з Вадимом пішли зі мною в прокуратуру, де Влад сказав, що треба сфотографувати все для звітності. Ми сфотографувалися біля входу з табличкою і як я кидаю цю заяву в ящик", - додала дівчина.

Нагадаємо, правоохоронці затримали ймовірного організатора секс-скандалу між студенткою та чиновником МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", про зникнення студентки Бурейко після інтимного скандалу знала не тільки поліція.

Також "Знай.ua" писав, що фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук.

Секс-скандал: студентка Наталя Бурейко звинуватила посадовця в домаганнях