У Києві практично одразу після проведення обшуку у рамках справи про інтимний скандал з чиновником Національної поліції Олександром Варченком, затримали відомого українського блогера, Олександра Барабошко.

Це підтвердила на сторінці у Facebook журналістка Анастасія Браткова:

"Саша у військовій прокуратурі Затримали! Він самостійно попрямував туди для дачі показань, як свідок. І його там залишають на ніч. Висуватимуть підозру", - написала вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Очікується, що сьогодні в Печерському районному суді відбудеться засідання щодо обрання запобіжного заходу. Свого часу Барабошко був радником Міністра інформаційної політики Юрія Стеця.

Олександр Барабошко
Олександр Барабошко

Пізніше керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук також зазначив у Facebook, що прокуратура затримала блогера, а також забрала його телефон і техніку.

Олександр Барабошко
Олександр Барабошко

Обшуки пов'язані із затриманням політтехнолога Володимира Петрова, який стався напередодні. Петрову висунули підозру в ч. 2 ст. 163 (порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер) і ч. 2 ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) КК України.

Олександр Барабошко
Олександр Барабошко

Олександр Барабошко
Олександр Барабошко

Дружина Олександра Варченка, Ольга, яка є першим заступником голови Державного бюро розслідувань заявляла, що провокація проти її чоловіка пов'язана з її професійною діяльністю.

Дивіться: Поліцейський Варченко називає звинувачення у домаганнях від студентки підставою

Нагадаємо, фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук. Як повідомляв "Знай.ua", у ГПУ підтвердили затримання в Києві політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації найгучнішого секс-скандалу в Україні. Також "Знай.ua", учасниця секс-скандалу з чиновником МВС з'явилася та розповіла нові подробиці.