Представники прес-служби Операції об'єднаних сил озвучили підсумки п'ятниці, 30 листопада. Як повідомили у відомстві, добу пройшли без загиблих та поранених. Військові розповіли, що жодна з спроб ворога не увінчалася успіхом.

Разом з тим, бійці незаконних бандформувань продовжують ігнорувати перемир'я. Обстріл позицій українських військовослужбовців тривають, причому для цього задіюється саме різноманітне озброєння. Зокрема. як повідомили в прес-службі, ворог обстрілював позиції з БМП, гранатометів, автоматів і кулеметів. Особливо гаряче було біля селища Вільний, що знаходиться в Луганській області. Крім того, неспокійно було і в селі Луганськом. Тут ворог застосував міномети калібру 120. Поблизу села Гнутовое, терористи використовували міномети калібру 82.

Крім того, нещодавно вдалося ліквідувати одного з сепаратистів, який виявився уродженцем Луганщини. Стало відомо ім'я вбитого - Хализов Дмитро Володимирович, який отримав позивний “Фантом”. Він народився в селі Петровське, неподалік від міста Красний Луч. Про подробиці загибелі бойовика нічого не відомо.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", путінські бойовики чотири рази обстріляли позиції ВСУ.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Україні ввели перший рівень боєготовності: чого чекати та чого слід боятися. Прикордонні загони були доукомплектовані вогнепальною зброєю і бронетехнікою.

Українські підрозділи були приведені в повну бойову готовність.

Цю інформацію повідомив під час військової наради з президентом України голова ДПСУ Петро Цигикал.

Керівник Держприкордонслужби наголосив під час наради, що кордон країни охороняється в посиленому режимі.

"Службу переведено в перший рівень повної бойової готовності. Кордон охороняється в посиленому режимі", - написав голова Держприкордонслужби.

Крім того, стало відомо, що прикордонні загони були доукомплектовані вогнепальною зброєю і бронетехнікою. Зараз на деяких ділянках кордону військові проводять оперативні та контррозвідувальні заходи.

Нагадаємо, що після того, як президент України Петро Порошенко оголосив у країні воєнний стан, а бойовики на Донбасі почали нарощувати свої сили, окупаційне командування вирішило терміново доукомплектувати підрозділу "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР".

Цю інформацію повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook. Тимчук розповів, що бойовиків привели в боєготовність. На сході України окупанти проводять комплекс заходів по нарощуванню їх боєздатності.