Президенти США
Президенти США

У США помер Джордж Буш

Екс-президент США Джордж Буш-старший помер на 95-му році життя. Про це пише Вашингтон пост з посиланням на представника 41-го президента країни. Його дружина Барбара Пірс померла раніше в цьому році. Його старший син — Джордж Буш молодший - був 43-м президентом США.

водій авто
водій авто

Скоро і без машини дозволять їздити: українцям обіцяють новий закон про права

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Українці незабаром зможуть сідати за кермо автомобілів, не турбуючись про наявність при собі прав. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook правозахисник Володимир Караваєв, який є заступником голови Банк поради у Загальнонаціональному Форумі безпеки дорожнього руху.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Субсидії в 2019: Кабмін підготував українцям дивний новорічний подарунок

Міністерство соціальної політики України розробило проект постанови про монетизацію субсидій. Про це розповів голова директорату сім'ї та соціальної підтримки населення Мінсоцполітики Віталій Музиченко.

"Велика сімка" закликала Росію відпустити українських моряків і розблокувати Керченську протоку

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" (Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія, США) і верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могерині закликали Росію звільнити українських моряків і кораблі ВМС України, захоплені в районі Керченської протоки. Про це йдеться в їх спільній заяві, розміщеній на сайті уряду Канади.

снігопад
снігопад

Погода на 1 грудня: перший день зими обрушиться сильним снігопадом

У перший зимовий день на більшості території України буде сильний сніг і поривчастий вітер. Мокрий сніг та ожеледь варто чекати на півдні та на південному сході. Опадів не буде хіба що на Заході, де в основному буде сухо, хоча і морози тут поки залишаються сильними.