Український журналіст Євген Кузьменко відповів на вірш російського артиста Сергія Шнурова щодо заборони в’їзду в Україну чоловікам-росіянам від 16 до 60 років.

Вірш-відповідь Кузьменко розмістив на своїй особистій сторінці у Facebook.

Нещодавно скандальний російський шоумен та лідер гурту “Ленинград” Сергій Шнуров виклав вірш, у якому “обіцяв точно приїхати” в Україну після 60, оскільки в країну заборонили в’їзд чоловікам з РФ у з’язку з введенням воєнного стану в 10 областях. У своєму вірші Шнуров звернув увагу на “взаємний вплив” та “тяжіння народів”.

У свою чергу Євген Кузьменко розмістив власний твір, де відповів росіянину. “Тут некто Шнур к нам, киевлянам, решил задушевно обратиться (см. ссылку). Ну, и у меня несколько ответных рифм сложилось "до купи". В общем...”, - написав у дописі журналіст.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Дорогой ты наш Шнуров Сережа,
Мы с Парнаса устали взирать,
Как испитые „братские“ рожи
Лезут в Киев музоны лабать.
И закончилось наше терпение —
На границе замочки висят.
И напрасно висит объявление —
Не приедет сюда „Ленинград“.
Да, в Ростове шикарные плюхи,
Да, размером с большую печать,
Да, в Москве оху*тельно нюхать —
На Донбассе легко убивать.
Так что, Серый, не надо к нам рваться
Вы, ребята, всего лет за пять
Отучили каклов улыбаться,
Научили укропов стрелять.
И взаимное наше влияние —
Это всякий тебе подтвердит —
Измеряется лишь расстоянием,
На которое пуля летит.
Никого не жалко, никого
Ни тебя, ни меня, ни его».

Цим Євген Кузьменко викликав шквал емоцій у підписників. “Браво”, “Прекрасно”, - поділилися вони своїми враженнями у коментарях.

30 листопада Україна заборонила в’їзд на свою територію чоловікам-громадянам Росії віком від 16 до 60 років. Заборона діятиме на період воєнного стану. Росія не буде відповідати дзеркально на обмеження з боку України на в'їзд в країну громадян РФ. Про це розповіла офіційна представниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова.

Нагадаємо, що лідер російського гурту Ленінград Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай.

Раніше “Знай.ua” писав, що Сергій Шнуров написав вірш, який присвячено розриву Російської православної церкви Константинопольським патріархатом.

Знай.ua” писав, що скандальний артист Шнуров одружився вчетверте, але зробив це дуже дивно.