В українців новий тиждень почнеться з морозів, але вже у вівторок, 4 грудня, очікується потепління.

Про це повідомила у своєму блозі синоптик Наталка Діденко.

"На початку наступного тижня морозна погода буде переважати, однак 3 грудня в західній частині України, а 4-5 грудня у більшості областей очікується потепління до відлиги. У південній частині температура повітря підвищиться до 0...+3 градусів. У Криму до +2...+6 градусів." Наталка Діденко

Також повідомляється, що 4 грудня, в результаті впливу атмосферного фронту на заході і півночі країни, українців "порадує" мокрий сніг та ожеледиця на дорогах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Києві в найближчі дні буде панувати повітряна маса арктичного походження. Нічна температура повітря протягом 30 листопада і 1-2 грудня становитиме -5-13 градусів, в околицях до -12-15 градусів, вдень очікується -3-7 градусів. Істотних опадів не передбачається." Наталка Діденко

3-5 грудня в столиці температура повітря поступово підвищиться до відлиги. Сніг та мокрий сніг найбільш ймовірний 4-5 грудня.

Нагадаємо, головне на Новий рік це атмосфера, а ніщо її не створює краще, ніж засніжені вулиці, сніговики і ошатна ялинка в "білій шубі". Українцям пощастило, все вищезазначене, варто очікувати на найголовніше свято. Як повідомили в Укргідрометцентрі, українців на Новий рік чекає справжня зимова погода - мороз і сніг.

Слова українського гідрометцентру підтверджує і народний синоптик Леонід Горбань.

За його словами, в грудні буде порівняно тепла погода, проте за 3 дні до Нового року в Україну прийдуть сніг та мороз. Також він зазначив, що сніг пролежить на всі свята, так як нічні морози протримаються на рівні -3-6 градусів за Цельсієм.

Як повідомляв портал "Знай.uа", продаж традиційних новорічних ялинок відкрито на Святошинському лісопарковому господарстві. Як купити новорічну ялинку з розумом.

Також "Знай.uа" писав, за скільки можна зняти квартиру в туристичних містах України на Новий рік.