Українцям почали приходити смс-повідомлення про те, що мобільний оператор lifecell змінює ціну на тарифи. Користувачі соціальних мереж масово висловлюють незадоволення.

“Wtf? Прислали мужу, мне ещё не пришло, учитывая, что через 10 уже платить не 99 грн, а 175! Это так компенсируете потерю клиентов - поднять в 2раза!”, - розмістила допис на офіційні сторінці оператора у Facebook обурена клієнтка.

“Та йдіть ви своїм лайфселлом куди подалі в Порошенка прихопіть з собою!”, - кількість гнівних дописів користувачів постійно збільшується.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Мобільний оператор lifecell підняв ціну за свої тарифи на більш, ніж 85%. Представники компанії пояснюють, що такі заходи вимушені через економічну ситуацію в країні.

“Ми робимо все, щоб тарифи залишалися актуальними в співвідношенні ціна / якість”, - написали вони у відповідь на заяви обурених клієнтів.

Введення тарифних планів могло значно знизити вартість мобільного телефонного спілкування, але як виявилося дешевизна мобільного зв'язку стала швидше видимістю. Загалом, згідно з даними Державної статистики, в першому півріччі 2018 року, доходи українських мобільних операторів склали майже 18,3 млрд грн. За аналогічний період 2017 року ця сума становила - 16,9 млрд грн.

Wtf? Прислали мужу, мне ещё не пришло, учитывая, что через 10 уже платить не 99 грн, а 175! Это так компенсируете потерю клиентов- Поднять в 2раза!

Geplaatst door Alexandra Alexandrovna op Zondag 2 december 2018

Прибуток оператора lifecell за минулий рік склав майже 5 млрд грн, що на 0,8% більше, ніж попереднього року. Нині понад 8 мільйонів українців користуються послугами оператора.

Нагадаємо, українцям заборгували мільярди гривень зарплати.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", свіжі комунальні тарифи "скрасять" новорічне похмілля киян.

Також Знай.иа" писав про те, що у перших п'яти містах подорожчає опалення.