З моменту дії законів про євробляхи, які в народі з "ніжністю" називають садистськими і драконівськими, в Україні розмитнили 74 автомобілі з іноземною реєстрацією. Всі ці машини були ввезені в митних режимах тимчасового транзиту. Про це повідомляє прес-секретар ДФСУ Наталія Непряхіна.

Непряхіна заявила, що за тиждень був в сумі розмитнено 74 "євробляхи".

Абсолютна більшість євроблях (а саме 55) пройшла через Чернівецьку митницю. За евробляхам, в український бюджет поступило4,675 млн грн, в тому числі 119 тис. грн штрафів за порушення режиму тимчасового ввезення або транзиту авто, які власники "евроблях" заплатили при розмитненні своїх авто.

"Знай.uа" писав про "Золоте розмитнення", або куди подіти евробляху, якщо немає грошей.

Після старту нового скандального закона про розмитнення авто на єврономерах, більшість водіїв зрозуміли, що за нинішніми розцінками отримати українські номера буде не по кишені. Єдиним варіантом залишається здати машину на запчастини.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Власники так званих євроблях, які не можуть заплатити податок за розмитнення, шукають способи, як позбутися своїх автомобілів, - пише НВ.

Нагадаємо, хто не може розмитнити авто з Європи, намагається продати. На сайтах з'явилася рекордна кількість пропозицій.

Як повідомляв раніше Знай.іа українцям показали першу розмитнену "евробляху". У скільки обійшлося це власнику?

Знай.іа писав, що за несвоєчасне розмитнення евроблях, водіїв чекають космічні штрафи.

В Україні вступили в дію нові правила розмитнення авто з іноземною реєстрацією і в ГФС вже відзвітували про перші результати. Так званий "закон Южаниной" поновив формулу розрахунку акцизів, а також передбачає пільги - знижка на перші 90 днів, коли вартість розмитнення обійдеться вдвічі дешевше.

Нагадаємо, власники евроблях відмовилися від протестів і бунтів.

Як повідомляв портал Знай.uа для пішоходів-порушників пропонують ввести нові штрафи і вони можуть досягти суми в кілька тисяч.

Знай.uа писав про те, що українцям показали перше авто, яке розмитнили за "законом Южаниной". Скільки заплатив власник?