Усі пункти пропуску на ділянці західного кордону зараз працюють у штатному режимі. Власники автомобілів на іноземній реєстрації ("євроблях") розблокували всі під'їзні шляхи.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники відзначили, що робота всіх пунктів пропуску на ділянці західного кордону нормалізована.

євробляхи
євробляхи

"Усі під'їзні шляхи, що ведуть до пунктів пропуску і які були перекриті учасниками акції на автомобілях іноземної реєстрації, повністю розблоковані. Зараз робота всіх пунктів пропуску на ділянці західного кордону нормалізована. Заходи прикордонного контролю і пропуску через державний кордон учасників міжнародного руху співробітники Держприкордонслужби здійснюють в установленому порядку", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що станом на ранок середи, 28 листопада, рух залишався ускладненим на під'їзних шляхах до пунктів пропуску "Малий Березний" та "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною.

Раніше ми повідомляли, що в Україні з 28 листопада з 9.00 ранку в десяти областях починає діяти воєнний стан. У зв'язку з цим в мережі вже з'явився текст першого указу, який передбачає вилучення автомобілів з європейської реєстрацією (нерозмитненою).

Відомо, що автопарк української армії повинен поповнюватися за рахунок машин з іноземною реєстрацією, які не розмитнили.

Варто нагадати, що протягом доби українські прикордонники не пропустили через митний контроль понад 3 десятки росіян. Про це повідомляють російські ЗМІ. Відомо, що всі вони прибули в Києві авіасполученням через Мінськ. У свою чергу авіакомпанія повинна була відправити всіх росіян додому першим же рейсом. Крім того білоруські прикордонники відзначили, що найбільше "поверненців" було саме 27 листопада.

Нагадаємо, влада почала мститися евробляхерам, страждають жінки і діти.

Як повідомляв Знай.uа новий закон про евробляхи змусив українців кидати машини прямо на кордоні.

Знай.uа писав, що садистські закони про евробляхи вступили в силу.