Пентагон шукає людей з гарним знанням англійської та української мов. Відомо, що компанія Mission Essential, яка є підрядником американського оборонного відомства, відкрила вакансію для фахівців зі знанням української мови. Пентагону потрібна людина, яка допоможе американським військовим в Україні.

"Mission Essential приймає заявки від кандидатів-лінгвістів зі знанням української мови для надання перекладацьких послуг американським військовим в Україні під час проведення спецоперацій", - йдеться в оголошенні компанії.

Про це стало відомо завдяки розміщеному на сайті LinkedIn оголошенню.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Також там зазначено, що при необхідності від перекладача може знадобитися "виконання функцій у зоні бойових дій". Крім цього, серед головних вимог - знання і здатність діяти у відповідності до місцевих традицій і звичаїв. Перекладач повинен вміти спілкуватися з місцевим населенням, не привертаючи до себе уваги.

Місцем роботи буде місто Миколаїв, заробітна плата складе від $60 до $90 тис. на рік в залежності від кваліфікації. Оголошення оприлюднили ще 16 листопада, зараз його переглянули близько 500 разів.

Варто нагадати, що міністр оборони США Джеймс Меттіс різко розкритикував президента Росії Володимира Путіна, назвавши останнього "тупуватим". Меттіс розповів, що Кремль в черговий раз намагався вплинути на американські вибори, які відбувалися зовсім нещодавно. Він також додав, що американським спецслужбам відомі всі спроби Росії вплинути на виборчу систему США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що армія Сполучених Штатів Америки має намір розробити пристрій, який допоможе солдатам бути сильніше і витривалішими. По суті, армія розробляє екзоскелет, який стане реальністю. Цю технологію розробляє концерн Lockheed Martin за ліцензії від канадської компанії B-TEMIA, яка перша розробила екзоскелет для допомоги людям з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, Пентагон отримає зброю майбутнього від Microsoft.

Як повідомляв Знай.uа США влаштують Росії ядерний жах, Путін готується до найгіршого, такого ще не було.

Знай.uа писав, Клімкін натякнув, що Javelin від США - це ще не межа.