6-7 грудня в Україні буде хмарно з проясненнями. Так, 6 грудня вночі на Лівобережжі, вдень у східних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 1-6° морозу, в Карпатах 5-10°; протягом доби в південних і східних областях, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла. Про це пише Хвиля.

зима
зима

7 грудня в західних областях мокрий сніг, вдень з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, у східних областях місцями невеликий сніг, на решті території країни без опадів; температура вночі 4-9° морозу, на крайньому заході та сході 1-6° морозу; вдень 0-5° морозу, в західних і південних областях від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 грудня на Правобережжі з переходом на південний, 5-10 м/сек.

8-9 грудня в західних, Житомирській та Вінницькій областях синоптики прогнозують опади (вдень переважно дощ), 9 грудня в північних, центральних і південних областях місцями невеликий мокрий сніг і дощ; на решті території країни без опадів. Температура вночі в західних областях від 3° тепла до 3° морозу, на решті території 8 грудня 3-9° морозу, 9 грудня 0-6° морозу; вдень від 3° морозу до 3° тепла, в західній та південній частинах 0-6° тепла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Києві та області 5 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, дощ і мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/сек. Температура у Києві протягом доби 1-3° тепла, по області — від 2° морозу до 3° тепла.

6-7 грудня у столиці мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південний, 5-10 м/сек. Температура 6 грудня вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; 7 грудня вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

8 грудня в Києві без опадів, 9 грудня — невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі 8 грудня 3-9° морозу, 9 грудня 0-6° морозу; вдень від 3° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо, скільки українцям дадуть відпочити в січні і грудні.

Портал "Знай.uа" писав, як купити новорічну ялинку з розумом.

"Знай.uа" писав, за скільки можна зняти квартиру в туристичних містах України на Новий рік.