Керченський міст, який нещодавно відзначився просіданням, продовжує низку невдач.

На незаконному об'єкті, який побудувала Росія, були помічені критичні точки, на яких виявлені проблеми з опорами.

Передає "Крим.Реалії".

Міністерство з окупованим територіям зазначає, що одні об'єкти просідають зі швидкістю до 89 міліметрів в рік, інші – піднімаються зі швидкістю до 52 міліметрів в рік. Так, критична точка присутній недалеко від узбережжя, яке захоплено російськими окупантами, ще одна присутня на центральній частині мосту, і третя на острові Тузла.

Кримський міст
Кримський міст

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У нас одна опора, через 30 метрів – друга. Одна опора просідає, друга – піднімається. Це дуже небезпечно для залізничного мосту, бо рейки повинні бути ювелірно рівними", – йдеться в заяве кандидата геолого-мінералогічних наук, старший науковий співробітник Інституту водних проблем Російської академії наук Юрія Медовара.

заступник Міністра МТОТ Юсуф Куркчі каже, що мостова конструкція не відрізняється стабільністю.

За словами українського інженера-мостостроителя Петра Коваля, просідання або підняття окремих конструкцій мостів від 1 до 9 см не є критичними.

Нагадаємо, Хотіли підірвати Кримський міст: після атаки на Україну прокинувся Лавров - погрожує США, ОБСЄ і всьому світу

Керівник російського Міністерства внутрішніх справ Сергій Лавров на тлі подій, які відбувалися в Керченській протоці, вирішив знову взятися на "налагодження дипломатичних відносин із Заходом.

Але при цьому у своїй промові він озвучив такі речі, які більше натякають на протилежне: мовляв, конфронтація у відносинах Росії і Заходу не має фатального характеру, але через нагнітання напруженості біля кордонів РФ "точка неповернення" може бути пройдена.

По Керченскому мосту не поедут поезда?

Журналисты телепроекта "Крым.Реалии" разбирались в том, правда ли, что строящийся Керченский мост смещается. Недавно об этом заявило украинское Министерство по вопросам временно оккупированных территорий, ссылаясь на результаты космической съемки. Смотрим!

Geplaatst door Крым Реалии op Woensdag 5 december 2018

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путін продовжує мутити воду в Азовському морі: ситуація критична, кораблі у величезній небезпеці

Також "Знай.uа" писав про те, що Їх попереджали: бій під Кримським мостом, версія Муженко, це потрібно бачити