Відома українська телеведуча, зірка програми "Сніданок" на каналі 1+1 Валентина Хамайко вчетверте стала мамою. У неї народився син.

У родині це вже другий хлопчик. Валентина розповіла про подію на своїй сторінці в Instagram, поділившись зворушливими фото.

Пологи Хамайко пройшли в Києві, в пологовому будинку "Лелека". Зараз мама і малюк почувають себе добре.

На сторінці в Facebook її чоловік опублікував перше відео з пологового будинку, та показав новонародженого малюка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На сторінці в Instagram ведучу привітав колектив канала 1+1.

Відзначимо, новонароджений став четвертою дитиною в родині Валентини та її чоловіка Андрія Оністрата. Пара вже виховує двох дочок Соломію (9 років) та Мирославу (5 років), а також старшого сина Михайла (5 років).

Дивіться: Валентина Хамайко в пологовому будинку з новонародженим

Синулік

Geplaatst door Андрей Онистрат op Woensdag 5 december 2018

Нагадаємо, поки Регіна намагається не поширюватися про радісну подію. А ось Влад Топалов підтвердив журналістам, що він став батьком. За словами музиканта, у них з Тодоренко народився син вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома російська актриса Єлизавета Боярська, дочка зірки радянського і російського кіно Михайла Боярського, вдруге стала мамою. Жінка наролила в одній із клінік Санк-Петербурга.

Також Знай.ua писав про те, що Тодоренко та Топалов записали спільну пісню, таким чином натякнувши, що вони офіційно одуружилися. У ролику з піснею "Там, де ти" вони катаються на машині по місту, співають пісню і демонструють обручки.

Дивіться: Регіна Тодоренко у пологовому будинку