Днями мешканка Дніпра оприлюднила відео з нянею, відзняте прихованою камерою, яке шокувало своєю жорстокістю всю Україну.

Дівчина опублікувала відповідне відео в Instagram, попередивши про можливу небезпеку інших мам.

Мешканка Дніпра Мирослава Храплевська викрила няню, яку найняла для допомоги по догляду за дитиною, в жорстокості по відношенню до свого малюка.

На записі з прихованої камери спостереження видно, як няня силою запихає їжу маленькому хлопчику, різко висмикує дитину з стільця для годування, а після голосно кричить в іншій кімнаті, через що дитина лякається та починає сильно плакати.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ніколи не думала, що це може статися саме зі мною ... і з моїм малюком ... Дуже довго радилася з усіма знайомими, у всіх реакція однозначна: треба опублікувати це, щоб уберегти багатьох ... Няня, яка була за рекомендацією , і дійсно з величезним стажем ... після всіх цих відео вона говорила, що ми все не так зрозуміли! " - підписала відео мама постраждалого малюка.

Крім того, що записано на відео, мати дитини помітила, що няня також витиралася після душу дитячим рушником, їла з дитиною однією ложкою, користувалася парфумами господині будинку і розпускала плітки про сім'ї, в яких працювала.

Українці були шоковані побаченим, відзначивши, що няня ще досить легко відбулася, адже за таку поведінку вона мала б відповідати в суді.

Нагадаємо, Томську область у РФ приголомшила новина, що вчителька початкових класів дозволила собі кілька разів вдарити другокласника об парту головою.

Як кажуть очевидці, вчителька таким чином вирішила покарати дитину через те, що учень захотів почухати ногу і відволікся від уроку. Страшні кадри опинилися в розпорядженні російських ЗМІ.

Раніше Знай.uа писав про те, що в Ізраїлі 23-річна громадянка України, яка працювала помічницею вихователя в одному з дитячих садів в Петах-Тікві, затримана за підозрою в ненавмисному вбивстві дитини, якій було рік і два місяці.

Вина українки вже доведена, так як отримані відповідні дані з камери спостереження, повідомляють у ЗМІ.

Також Знай.uа повідомляв, що у притулку Одеси сталася страшна НП.