Томську область приголомшила новина, що вчителька початкових класів дозволила собі кілька разів вдарити другокласника об парту головою.

Як кажуть очевидці, вчителька таким чином вирішила покарати дитину з-за того, що учень захотів почухати ногу і відволікся від уроку. Страшні кадри опинилися в розпорядженні російських ЗМІ.

Керівництво школи підтвердило, що викладачка була звільнена відразу після скандалу, однак більш розгорнутих коментарів не дали. Як повідомляють джерела в поліції, порушено справу за статтею «Невиконання обов'язків по вихованню неповнолітнього». Прокуратура також займеться вчителькою в ході перевірки.

У вчительки трудовий стаж становить понад 40 років. Також вона має до має вищу кваліфікаційну категорію.

Нагадаємо, "Було дуже багато крові, перелом носа, струс мозку", - вчителі кинули травмовану дитину, матері про біду - ні слова

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Мама дитини, Анастасія Пархоменко на своїй сторінці Facebook поділилась страшною історією, що приозошла з її сином-першокласником.

Він залишився в групі продовженого дня та у вільний час отримав травму на спортивному майданчику, впавши з турніка.

Було дуже багато крові, діти (свідки) говорили, що її не могли ніяк зупинити. Сталося все близько 14.00, а ми дізналися про це після 17.00, коли забирали дитину з опухлим викривленим носом, при цьому вихователь намагалася зменшити значущість того, що сталося. Після школи поїхали в лікарню, де з'ясувалося, що у сина перелом кістки носа без зміщення і можливе струс (яке в подальшому все-таки не підтвердилося)".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Нянька з пекла: батьки посивіли, подивившись записи камер дитячого садка

У місті Барнаул, Росія, няня так займалася вихованням, що в подальшому це переросло в справжнє знущання.

Жінку не зупинили ні камери спостереження, ні "елітність" своєї роботи.

Також Знай.ua" писав про те, Батьки накинулися на вихователя коли вдома діти дещо показали