Новорічні свята вже скоро і українці активно готуються до них. Мабуть, найбільше Нового року чекають діти, коли можна вранці, 1 січня, зазирнути під ялинку та дістати звідти купу подарунків. Однак сьогодні дітям догодити не просто.

До речі, проблемним завжди залишався вибір подарунка для дитини. Вважається, що це якнайпростіше – купив іграшки або конструктор, і дитина задоволена.

До того ж не завжди сімейний бюджет дозволяє придбати все, що хочуть діти, тому доводиться фантазувати.

Ми склали список найцікавіших речей, які потішать дітей будь-якого віку, а ціни не надто спустошать гаманці батьків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Настільні ігри

Їх є безліч видів та для будь-якого віку. Ціни також стартують від досить демократичних. Для найменших можна підібрати якісь яскраві,розвиваючі, для старших - логічні, стратегічні тощо. До того жв них можна грати всією родиною, це корисно та весело.

Девайси

Старших дітей потішать корисні девайси, наприклад, навушники, розумні гоинник, смартфон чи планшет. Однак такий подарунок не з дешевих, тут доведеться розкошелитися.

Ковзани або лижі

Чудовий зимовий подарунок, особливо для тих дітей, хто не сидить на місці і обожнює активні ігри на вулиці.

Тепла піжама або кумедні шкарпетки

Одяг з кумедним дизайном також не залишить дітей байдужими, особливо дівчаток.

Похід в аквапарк, театр або квест

Такий подарунок актуальний завди. Якщо не знаєте, що подарувати, тому що у кімнаті вашої дитини напевне є все, подаруйте враження. Наприклад похід до аквапарку, квес-кімнати або до іншого розважального закладу у вашому місті, де ви ще не були.

Також дітям на новорічні свята театри пропонують цікаві вистави, також не менш цікавим буде похід до цирку.

Замовити послугу "Дід Мороз" додому

Це свято ваша дитина запам'ятає на все життя. Адже який Новий рік без головних героїв Діда Мороза та Снігуроньки. Однак така послуга також не з дешевих, враховуючи, що і подарунок окремо потрібно придбати, Дід Мороз без подарунків не Дід Мороз.

Дитяча енциклопедія

Для тих, хто багато читає та хоче знати більше - найкращий подарунок.

Танцювальний килимок

Для активних та непосидючих саме те, що треба. Також це гарний спосіб відволіктися від компютера чи смартфона та розім'ятися. Дорослим такі розваги також сподобаються.

М'яка іграшка

Ви знаєте своїхдітей найкраще. Якщо вони полюбляють гартися мякими іграшками та навіть сплять з ними, нова під ялинкою їх неодмінно потішить. Наприклад, це може бути символ Нового року. Такої у них точно ще немає. 2019 рік - рік Жовтої Земляної Свині.

Нагадаємо, астрологи розповіли, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч, щоб воно обов'язково здійснилося.

Як повідомляв портал Знай.ua, киянам розповіли, чого чекати від організації нового року в місті.

Також Знай.ua писав про те, що на Новий рік разко зростають ціни на закордонні поїздки. Які з них найбюджетніші та що обирають українці.

Дивіться: Як правильно зустрічати рік Жовтої Свині