Новорічні свята вже близько, особливо на них чекають діти. Батьки звісно ж хочуть, щоб кожне свято малюкам запамяталось назавжди, тому і підходять до цього дуже креативно. У Києві є безліч можливостей для організації дитячих новорічних свят. Українцям розповіли про тенденції та ціни.

Про це інформує 1News.

Організацію свята для дитини потрібно довірити професіоналам.

МІСЦЕ

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Для початку потрібно визначитися, де саме ви хочете, щоб пройшло свято. Локації можуть бути різні, будь-то виїздне свято або домашнє. Головна умова – враховувати простір. Танцювальний майданчик — дуже важливий пункт при виборі місця, адже діти багато рухаються і їм потрібно місце для розваг, якими б вони не були.

ФОРМАТ

Далі потрібно визначитися з форматом. Це може бути вечірка закритого типу, де ви зустрінетеся зі своїми друзями і створите свято для дітей.

Ще один важливий момент – здивувати дитину, що в сучасному світі досить складно зробити. Дітям важливо брати участь у процесі, грати, бігати та веселитися.

Так сьогодні все більшоїпопулярності набирають квести. Процесіонали допоможуть вам у вибрі розваг та проведуть їх на високому рівні.

ЦІНИ

Ціна дитячого новорічного свята залежить від тривалості самого заходу, а також від того, що та кого ви хочете на ньому бачити. В середньому ціни сьогодні стартують від 150 гривень за одну дитину. Можна просто привести дитину на дитяче свято, де він заведе нових друзів і круто проведе час.

БЕЗПЕКА

Перед тим, як замовляти аніматорів, поцікавтесь, чи входить у його обов'язки стежити за безпекою дітей, а не лише розваги.

Адже батьки зазвичай залишають дітей самих, щоб їм було комфортніше розважатись, а батьки можуть у цей час відпочити та ні про що не турбуватися.

Вибір аніматорів — це дуже відповідальна справа. Особливо відповідально слід підходити до вибору головного фігуранта — Діда Мороза. Саме цей ключовий персонаж дарує відчуття дива дитині.

Крім традиційних героїв новорічних свят сьогодні у тренді сучасні мультперсонажі. Поцікавтесьу дітей, кого вони хочуть бачити на своєму святі.

Нагадаємо, астрологи розповіли, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч, щоб воно обов'язково здійснилося.

Як повідомляв портал Знай.ua, киянам розповіли, чого чекати від організації нового року в місті.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові відкрилась перша в цьому році резиденція Святого Миколая. Найменших українців чекає яскраве свято та багато вражень.

Дивіться: Як правильно зустрічати рік Жовтої Свині