Зображення британського актора Бенедикта Камбербетча потрапило на обкладинку підручника із зарубіжної літератури для 10 класу для українських школярів. Про це повідомили на сайті видавництва Грамота.

Підручник з зображенням популярного актора випустили на кошти державного бюджету. Книга рекомендована Міністерством освіти і науки України. Електронну версію посібника можна завантажити безкоштовно.

Керівник авторського колективу підручника Ольга Ніколенко пояснила, що таким чином вони хотіли поєднати минуле і сучасність, а також викликати інтерес у сучасних школярів.

Ніколенко пояснила, що образ Камбербетча гармонійно вписується в оформлення підручника, так як в книзі є рубрика про різних втіленнях Гамлета в різних країнах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бенедикт Камбербетч відомий по серіалу "Шерлок", а також фільмів "Стартрек: Відплата", "Доктор Стрендж", "Гра на імітацію", "П'ята влада".

Користувачі мережі не могли спокійно пройти повз такої новини і вирішили, що не варто зупинятися лише на зображенні Камбербетча на обкладинці підручника з літератури і придумали альтернативні обкладинки для інших підручників.

Раніше повідомлялося, що в мережі опублікували трейлер тизера культового детектива "Холмс і Ватсон".

Сценарист і режисер фільму Ітан Коен зумів зацікавити глядачів кіно новинкою, хоча, здавалося б, що можна сказати на тему "Шерлока".

Трейлер найвідомішого в світі детектива вже доступний в мережі. Варто відзначити, що ролик набрав кількамільйонні перегляди за лічені дні.

Нагадаємо, "Холмс і Ватсон" повертаються. Стрічка з'явиться в прокаті через кілька місяців.

Як повідомляв Знай. ua, Бенедикт Камбербетч врятував життя людині. Бенедикт Камбербетч заступився за велосипедиста, якого намагалися напасти четверо осіб.

Знай. ua писав, Бенедикту Камбербетчу - 42: кращі фільми відомого актора. Широку популярність він здобув після ролі Шерлока Холмса в однойменному серіалі.