У мережі з'явилося відео, яке присвятили "Невидимому батальйону". Тобто жінкам, що б'ються на Донбасі з окупантами. Відповідний ролик з'явився в Facebook.

Сентиментальний ролик створили завдяки інформаційній підтримці Міністерства у справах ветеранів України та фінансової підтримки уряду Швеції.

За даними Міністерства оборони, в українській армії служать більше 24 тисяч жінок, а ще 31 тисяча працює на адміністративних посадах в ЗСУ. Крім того, близько 7 тисяч з них мають статус учасника бойових дій.

У мережі з'явився жалісний соціальний ролик, присвячений жінкам на війні, які захищають Україну на Донбасі. Відео було опубліковано на сторінці Невидимий Батальйон/Invisible Battalion в Facebook, а пізніше його опублікувала група Повернись живою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проект "Невидимий батальйон" створено за підтримки UN Women Ukraine. Він присвячений жінкам, які воюють проти російських агресорів на Донбасі. Мета проекту – показати те, як насправді виглядає війна і що жінки на ній воюють нарівні з чоловіками.

"Не берегині, а захисниці! Завдяки їм кожен наш ранок добрий, а ночі проходять в тиші, а не під звуки пострілів. Як тільки в Україні почалася збройна агресія РФ, вони змінили підбори на берці, сукні — на військову форму та вирушили на схід, де виконують бойові завдання нарівні з чоловіками і захищають мирне небо над нами", - повідомляється в підписі до відео.

У ролику показана історія української сім'ї, в якій мати пішла служити в армію, а тато залишився вдома з маленькою дитиною.

Нагадаємо, опальний путінський бойовик закликав господаря "порвати" України. Скандальний бойовик заговорив мовою пропаганди.

Як повідомляв Знай. ua, не забудьте сказати теплі слова коханим, рідним, друзям. І не важливо, на фронті або у військовій частині - зараз це дуже важливо. День Збройних Сил України - свято державний, але вихідного за календарем не передбачено. Втім, саме ця дата вважається остаточною відмовою від радянської спадщини.

Знай. ua писав, що у Міноборони назвали умову, коли повістки прийдуть до всіх. Українці можуть масово отримати порядку.

#завдякиЇй: Жінки в українській армії

Не берегині, а захисниці! Завдяки їм кожен наш ранок добрий, а ночі проходять у тиші, а не під звуки пострілів. Як тільки в Україні почалася збройна агресія РФ, вони змінили підбори на берці, сукні – на військову форму й вирушили на схід, де виконують бойові завдання на рівні з чоловіками та боронять мирне небо над нами. За даними Міністерства оборони, в українській армії служать понад 24 тисячі жінок та ще 31 тисяча працюють на адміністративних посадах у ЗСУ. Близько семи тисяч з них мають статус учасника бойових дій. Зворушливе відео, присвячене жінкам у війську, з’явилося на сторінці Невидимий Батальйон / Invisible Battalion. Проект було створено за підтримки UN Women Ukraine. Чоловіки й жінки залишили свої родини та домівки, щоб здобути для України щасливе вільне майбутнє. І кожен з нас має допомогти їм наблизити нашу спільну перемогу. Зробити це можна тут: https://goo.gl/tpYrhv Фонд «Повернись живим»

Geplaatst door Повернись живим op Donderdag 6 december 2018