У мережі з'явилося відео, на якому українські поліцейські силою забирають молодого хлопця без причини і відвозять в невідомому напрямку. Ймовірно, хлопець - призовник, якого хочуть забрати у військкомат. Відео виклав користувач Андрій Короткін.

На записі видно, як чинять опір поліції мати й родичі молодого хлопця. Жінка кричить, плаче, просить не забирати хлопця, стає на коліна. На що копи просто відкидають її, щоб не заважала.

С какой радостью мама провожает сына в украинскую армию, а он то как рад, аж бежит в военкомат, за Петю умирать в зоне АТО

Geplaatst door Andrey Korotkin op Vrijdag 7 december 2018

Автор відео питав у поліцейських, на яких підставах вони затримали хлопця - відповіді не прозвучало.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"З якою радістю мама проводжає сина в українську армію, а він як радий, аж біжить у військкомат", - підписав відео автор.

Користувачі почали актично коментувати подію.

"Мама вона завжди Мама.Тілом готова захищати дитину свою в будь-якому віці. І не важливо правий він чи ні. Міцного їй здоров'я і довгих тлыт", - пишуть користувачі.

Раніше ми повідомляли, що 5 грудня стало відомо, що у Києві біля станцій метро патрульна поліція перевіряє у чоловіків військові квитки. Про це повідомив telegram-канал-Хіт Леджер.

Сьогодні стало відомо, що біля станції метро "Лісова" у Києві люди у військовій формі і патрульні поліцейські зупиняють хлопців і вимагають надавати документи про проходження військової служби.

"Інформація підтверджена кількома читачами, в тому числі тими, яких зупиняли. При цьому застосовується техніка брехливих дзвінків і заяв, що вони перебувають у розшуку за ухилення від проходження військової служби, навіть інваліди", - говориться в повідомленні.

В коментарях до даної публікації користувачі Мережі зазначили, що перевірки чоловіків на наявність військового квитка помічені і в інших частинах міста. Зокрема, аналогічні рейди проходили біля станцій метро "Вокзальна" і "Чернігівська".

Нагадаємо, Володимир Путін запрошує українців стати громадянами Росії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Путін звинувачує російських моряків у провокації.