9 грудня, у Києві на вулиці Семена Скляренка сталося два ДТП поспіль. Про це повідомляє Інформатор.

Так, повідомляється, що в одній з аварій постраждала дівчина.

За словами правоохоронців, спочатку по Скляренко в бік вулиці Автозаводської їхали Audi, Hyundai і вантажівка-асенізатор MAN. Коли два легковики зупинилися на червоний сигнал світлофора, в них влетіла вантажівка. За кермом асенізатора водій перебував у нетверезому стані. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Приблизно в 23:30, під час оформлення ДТП, жінка-водій Hyundai перебувала на дорозі і фотографувала пошкодження своєї машини. В цей час по Скляренко їхав Chevrolet і об'їжджав ДТП по зустрічній смузі. Саме він і збив жінку-водія Hyundai. Постраждалу госпіталізували до лікарні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На місці працювала патрульна поліція, медики, слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановить слідство.

У мережі користувачі пишуть, що через дивні обставини цю вулицю "можна називати проклятим місцем для водіїв"

Раніше повідомлялося, що в Закарпатській області в місті Виноградів сталася смертельна ДТП - чоловік на автомобілі скоїв наїзд на п'ятьох людей, внаслідок чого загинула жінка.

7 грудня в райцентрі Виноградів - чоловік, рухаючись на "Mitsubishi Lancer" по вулиці Космонавтів, на смерть збив жінку. Загиблою виявилася сестра водія.

Повідомляється, що 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних відносин навмисне збив свою 34-річну рідну сестру, яка знаходилася в той момент в компанії свого співмешканця і трьох сусідів.

Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Також нагадаємо, що помилкові погодні умови позначаються на дорожній обстановці. В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, біля ринку "Юність" на шляхопроводі пасажирська маршрутка врізалася в легковик.

Як відомо, у п'ятницю, 7 грудня, на Волині сталося жахливе ДТП, в результаті якого загинула 59-річна жінка.

Також Знай.uа писав про те, що нелюд навмисне в'їхав у натовп, щоб убити сестру.

Зазначимо, "швидка" буквально розмазала іномарку, шість тіл вже відвезли.