На Яворівському полігоні у Львівській області військовослужбовець під час стрільб вистрілив собі в ногу.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич в Facebook.

Наразі вже відомо, що основною причиною поранення стало недотримання техніки безпеки під час проведення стрільб.

"08.12.2018 близько 17:00 під час стрільб на полігоні Яворівському через недотримання заходів безпеки один з військовослужбовців вистрілив собі в ногу", - написав Зінкевич.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що відразу ж після інцидента військового відразу ж доставили у госпіталь. Лікарі повідомили, що загрози для життя немає, адже куля не зачепила "важливих органів".

Разом з тим варто відзначити, що військовослужбовець, який покінчив з собою в навчальному центрі "Десна" на Чернігівщині, залишив передсмертну записку.

"Про загибель солдата строкової служби в навчальному центрі "Десна". 07.08.2018, приблизно о 20 годині 50 хвилин, під час несення вартової служби на об'єднаних складах озброєння та військової частини виявлено тіло солдата строкової військової служби 1997 р. н., стрілка роти охорони однієї з військових частин, з вогнепальним пораненням голови. В ході проведення огляду місця події встановлено, що загиблий залишив передсмертну записку, в якій вказує про добровільний намір піти з життя", - йдеться в повідомленні.

Крім того варто додати, що солдат-строковик однієї з частин навчального центру "Десна" в Чернігівській області скоїв самогубство під час несення вартової служби.

"Ніяких провісників лиха не було - військовослужбовець зробив чергову доповідь про порядок на службі і ... застрелився. На місці події працюють правоохоронці та відповідальні особи. Причини самогубства будуть встановлюватися слідством", - повідомляє прес-служба навчального центру "Десна" у Facebook.

Також варто додати, що тіло 38-річного військовослужбовця виявили біля Яворівського військового полігону.

Згідно з інформацією, в одній з лісопосадок біля Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) у суботу, 26 травня, виявили мертвим військовослужбовця, який проходив перепідготовку за однією з військових спеціальностей.

"Обставини смерті військовослужбовця встановлюють співробітники військової служби правопорядку та військової прокуратури", - повідомив Поронюк.

Нагадаємо, страшна смерть знайшла українського військового в тилу.

Як повідомляв "Знай.ua", розкрита таємниця загибелі іноземного легіонера в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що на українському полігоні загинув солдат.

На Миколаївщині на полігоні Широкий Лан сталася пожежа, постраждали військові