У п'ятницю, 7 грудня, в зоні проведення ООС на Донбасі загинув військовий із закарпатської 128-ї бригади, молодший сержант Олександр Коломієць.

Про трагічну новини передає "Голос Карпат".

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Відомо, що військовий загинув, коли виконував бойове завдання, перебуваючи на спостережному посту.

"Веселий, найкращий навідник-оператор в роті, ні з ким ніколи не сварився, душа компанії. Родом з Черкащини. Близькі, рідні та друзі Олександра, прийміть щирі слова співчуття від командування і особового складу нашої бригади", - повідомляє прес-служба закарпатської 128 ГШБр.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Зайцево, Авдіївка, Водяне, Піски, Дослідне, Тарамчук, Чермалик, Богданівка, Гнутово і Водяне, що в Приазов'ї", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у штабі, путінські головорізи обстрілювали українських вояків з допомогою великокаліберної зброї: використовували кулемети і стрілецьку зброю, а також гранатомети. На одному з напрямів активно працював снайпер.

"Окупанти застосували озброєння БМП поблизу Зайцево, що на горлівському напрямку, і Досвідченого – на донецькому", – додають в штабі ООС.

Як стверджує українська розвідка, два окупанта були знищені, ще двоє поранені.

Ранкове зведення на 07:00 8 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 7 грудня, ситуація в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 7 december 2018

Нагадаємо, Обстановка на Донбасі загострюється, але українські герої майстерно розправляються з ворогом

За даними штабу ООС на ранок п'ятниці, 7 грудня, бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях українських військ на Донбасі. У тому числі озброєнням, яке заборонено мінськими угодами.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Волонтер розповів про думках Путіна на Донбасі та як перемогти у війні: "Ніяких інших способів не існує"

Також "Знай.ua" писав про те, що Під Києвом сталася НП: десятки військових опинилися на лікарняних ліжках