6 грудня на особистій сторінці у президента Порошенка з'явився знімок, на якому позував кіт.

Відповідну світлину він виклав на своїй сторінці у Facebook.

Користувачі мережі відразу ж взялись коментувати неоднозначний пост президента. Одним такий жарт сподобався, інші ж висловили свою незгоду та критику.

ПП: Це – перший пост про кота у моїй стрічці. А цей кіт – перший «мешканець» вже заселеного гуртожитку нового зразка для військових у Старичах, і вже святкує новосілля 😊

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 6 december 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто відзначити, що сам Порошенко прикріпив фото кота до тексту про здачу в експлуатацію гуртожитків для військових у Львові.

За годину президент показав більше фотографій, на яких рудий кіт бавиться із військовими.

Вітаю 125 військових і одного кота з новосіллям! ...

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 6 december 2018

Після появи фотографій із котом, юзери почали вигадувати фотожаби.

Разом з тим варто відзначити, що DC Comics в своєму восьмому випуску серії "Годинник Судного дня" показали Путіна, який готовий піти на воєнний конфлікт з США тому, що супергерой Вогняний Шторм нібито вбив натовп росіян.

В коміксі Путін з'являється на Красній площі разом з військовими, танками і супергероями. Він оголошує початок війни з США. Промову злого карлика перериває Супермен, який намагається пояснити президенту РФ, що Вогняний Шторм не винен у інциденті, а постраждалих людей, до того ж, можна повернути до життя.

Бетмен просить Супермена не приймати нічию сторону в конфлікті.

Після цього на площі з'являється Вогненний Шторм. Військові починають стріляти в нього, але зачіпають росіян, яких той перетворив на скло. У конфлікт втручається Супермен, але його зупиняють російські супергерої. Вогняний Шторм провокує вибух, який стирає Красну площу і все навколо з лиця землі. Але хитрому Путіну вдається втекти!

Крім того варто відзначити, що президент РФ Володимир Путін заявив про відновлення розробок ракет, заборонених Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Господар Кремля обіцяє, що такий крок нібито наслідок схожої політики озброєння США.

Крім того, Путін звинуватив Захід у "порушенні договору", аби отримати привід вийти з нього:

"Здається, наші американські партнери вважають, что ситуація настілько змінилася, что у США також має бути така зброя. Яка наш відповідь? Це просто: в цьому випадку ми теж це зробимо", - додав Путін.

Як відомо, 4 грудня США дали РФ 60 днів на повернення до Виконання договору. Після закінчення цього терміну Вашингтон призупинить свої зобов'язання за Договором про ліквідацію ракет середньої и меншої дальності.

Нагадаємо, генсек НАТО звернувся до Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", український солдат відправив бойовика у пекло, але сам врятуватися не зміг, вся країна у скорботі.

Також "Знай.ua" писав, що війська НАТО готуються до переходу в Азовське море, кошмар Путіна може справдитись.

Спільники? Таємні зустрічі Порошенка та Медведчука