В даний момент Російська Федерація для України несе найсерйознішу і велику військову загрозу. Про це заявив глава Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

Начальник Генерального штабу вважає, що на кордонах України кількість російських військових станом на грудень 2018 року найбільша з моменту анексії Кримського півострова.

Також Муженко продемонстрував фото, які зняв супутник, і на яких зображено російські танки "Т-62 М", які розміщено на відстані 18 кілометрів від українського кордону.

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також глава Генштабу розповів, що в період з середини вересня по 1 жовтня їх кількість зросла більше ніж у два рази - з 93 до 250 машин. Муженко вважає, що саме це може показувати цілеспрямованість РФ до нападу і бути передумовою до повномасштабного вторгнення.

"Перед нами - агресор, який не має жодних законних, моральних чи будь-яких інших обмежень. Дуже важко передбачити, коли йому заманеться почати активні бойові дії проти України", - повідомив командувач Генштабом.

Варто нагадати, що про високу активність резервістів першої черги, які за власним бажанням хочуть пройти підготовку, заявив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко. Про це стало відомо завдяки заяві Віктора Муженка в ефірі одного з українських телеканалів. Як виявилося, за словами глави Генштабу, бажаючих більше, ніж необхідно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що союзник канцлера Німеччини Ангели Меркель і генерального секретаря ХДС, кандидат на посаду голови партії Аннегрет Крамп-Карренбауер виступила з заявою, що вона допускає блокаду російських кораблів з Азовського моря, якщо ті попливуть до портів ЄС і США. Про це на своїй сторінці в Twitter написав посол України в Німеччині Андрій Мельник.

"Позитивна новина з Берліна: кандидат на посаду голови партії ХДС - Аннегрет Крамп-Карренбауер - заявила про можливість введення блокади для російських суден з Азовського моря, які направлятимуться до портів ЄС і США, поки Кремль не розблокує Керченську протоку", - пише Мельник.

Нагадаємо, Порошенко назвав головну мету Путіна в Україні.

Як повідомляв Знай.uа їх попереджали: бій під Кримським мостом, версія Муженко, це потрібно бачити.

Знай.uа писав, Порошенко заявив, що морок, в який потрапили українці - тільки початок.