У понеділок міністрами закордонних справ країн ЄС затверджено рішення стосовно запровадження санкцій проти 9 осіб, відповідальних за організацію "виборів" в ОРДЛО.

Про це йдеться у повідомленні брюссельського кореспондента Радіо Свобода Рікарда Джозвяка у Twitter.

"Міністри закордонних справ ЄС щойно схвалили заборону на отримання віз та заморожування активів для 9 осіб, яких ЄС вважає відповідальними за організацію "виборів" у східній Україні", - написав Джозвяк.

Кореспондент додав, що рішення опублікують в офіційному журналі ЄС сьогодні близько опівдня.

До речі, ЄС вважає "вибори", що відбулися 11 листопада, незаконними і нелегітимними та не визнає їх.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Росія поставила Україні зухвалий ультиматум. Росія здивувала черговим маразмом.

Неадекват цього разу пролунав з вуст екс-президента, а нині – прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Медведєв заявив в прямому ефірі одного з пропагандистських каналів, що санкцій проти України РФ не зніме, якщо Україна не піде на аналогічний крок першою.

Медведєв, у розмові з місцевими журналістами, заявив, що санкції, які ввела Росія, торкнуться багатьох бізнесменів і політиків з України.

Як повідомляв портал Знай.uа раніше намісник Почаївської лаври, що належить Українській православній церкві Московського патріархату, оприлюднив скандальну заяву про Порошенка. За його словами, Президент України нібито був іподияконом УПЦ МП. Як відомо, цієї конфесії приписують тісну співпрацю з російськими спецслужбами.

Знай.uа писав, що британське видання The Times опублікувало інформацію про пропагандистських епізодах у мультфільмі "Маша і Ведмідь".