Жителі окупованого Кримського півострова опублікували в соціальних мережах відео, на якому добре видно потік бойової техніки, просувається по новому "путінському мосту", передає видання Диалог.UA.

Відео викликало неабиякий резонанс серед українців. Першим його опублікував у "Твіттері" користувач під псевдонімом Ігор Гиркин.

У коментарях до відео користувачі припускають, що може означати продовження активної мілітаризації захопленого півострова. При цьому один з читачів філософськи зауважив, що міст будували саме для цього. Хоча кримчанам здавалося, що їх землю перетворять в курортну перлину, а не напхану зброєю величезну військову базу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нехай їздять, швидше міст розвалиться", "Ліки від раку краще б так возили! Виродки!!", "Мішені для українських ПТУРов повезли", - коментують кадри користувачі у соцмережі.

Раніше повідомлялося, що до полонених українських військових, яких захопили російські прикордонники в Керченській протоці, навідалася уповноважена з прав людини в РФ Тетяна Москалькова. Повідомили, що правозахисниця побувала в СІЗО "Лефортово" у Андрія Драча та Романа Мокряка.

Нагадаємо, стало відомо про стан викрадених українських моряків.

Як повідомляв Знай.uа, путінські ФСБшники схопили адвоката затриманих українських моряків.

Знай.uа писав, поки весь світ вимагає звільнити українських моряків, окупанти готують свіжі звинувачення. Адвокат Полозов повідомив, що всім 24 морякам пред'явлено однакове звинувачення в порушенні ч. 3 статті 322 Кримінального кодексу Росії, зокрема незаконне перетинання державного кордону Росії.

Максимальна санкція за цією статтею становить 6 років позбавлення волі, але, з огляду на досвід роботи в інших справах і щодо інших політв'язнів, я не виключаю, що російська влада може спробувати збільшити обсяг обвинувачення, додати нові статті