10 грудня, за словами астролога Павла Глоби, стане для всіх представників Зодіака переломним моментом. Це період, який принесе довгоочікувану душевну рівновагу, а емоціями буде значно легше управляти.

Не забувайте про почуття гумору, ненав'язливе спілкування може принести нові знайомства та викликати до вас симпатію з боку оточуючих.

Аневинний флірт може перерости у глибокі почуття.

ОВЕН

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще


10 грудня гороскоп віщує Овнам вдалий день.Варто ставитися до всього по-філософськи. В разі, якщо щось не тк, головне не драматизувати, а з усмішкою піходити до вирішення проблем.


ТЕЛЕЦЬ


У понеділок спілкування і інформація необхідні Тельцю як повітря! Чим більше навколо нього людей, тим краще, причому не так уже й важливо, друзі це, колеги або сторонні: Телець з усіма знайде спільну мову.

Новий день може принести нове цікаве знайомство.

БЛИЗНЮКИ


У цей день гороскоп рекомендує Близнюкам скористатися всіма навиками маніпуляції. Усі будуть просто танцювати під вашу дудку. Щоб домогтися бажаного, Близнюки завтра можуть використовувати не тільки свій дар переконання, а й свої зв'язки, чутки і інші таємні важелі - все це допоможе їм домогтися результатів.

РАК


10 грудня Рак має шанс відчути на собі справедливість приказки: "Все добре в міру"! Варто бути стриманим в усьому. Це стосується як харчування, так і витрат грошей та навіть кохання. У будь-яких питаннях, які Рак буде вирішувати, йому варто вибрати золоту середину, ну а якщо питання спірне - пошукати компроміс. Головне не рубачи з плеча, інакше можназилишитися ні з чим.

ЛЕВ


У понеділок ситуація може зажадати від Лева підтримати когось із оточуючих, надати допомогу, вислухати або дати пораду. Більш того, Лев і сам буде налаштований альтруїстично, так що навіть якщо до нього не звернуться по допомогу, він здатний сам її запропонувати. День наділяє Льва бажанням піклуватися, захищати і оберігати, роблячи його відмінним слухачем і психоаналітиком. Щодо особистого, не допускайте, щоб любов перетворилась на нав'язливість.

ДІВА

У цей день Діва буде не проти покомандувати оточуючими! Втім, найчастіше навколишні будуть тільки "за". День наділяє Діву упевненістю в собі і харизмою, дозволяючи проявляти лідерські якості і навіть трохи маніпулювати людьми. Завдяки цьому, Діві буде неважко просунути свою ідею, організувати будь-який процес, переконати в своїй правоті.

Цей день може стати вдалим як в любовних питаннях, так і у кар'єрі.

ТЕРЕЗИ


10 грудня зірки гороскопу радять Терезам присвятити цей день спілкуванню поколінь. Батьки, діти, внуки - чим більше близьких людей збереться разом, тим краще! Якщо в родині панує не дуже тепла атмосфера, зараз саме час розпочати щиру розмову та помирится.

СКОРПІОН

Початок тижня наділить Скорпіона чималим зарядом бадьорості, енергії і сил. Можливо, вставши з ліжка, він цього і не відчує, але досить випити чашку кави і прийняти контрастний душ, як життя заграє яскравими фарбами! Зірки радять більше уваги приділяти здоров'ю.

СТРІЛЕЦЬ

У цей день обіцяє потішити Стрільця приємними сюрпризами. У всьому, за що б не бралися, удача обіцяє бути на його боці, особливо в тому, що пов'язано з любовними справами і фінансами. Головне не сидіти у чотирьох стінах. Більше спілкуйтеся та відкривайтеся новим знайомствам.

КОЗЕРІГ


У понеділок у Козерогів прокинуться лідерські задатки! У цей день варто швидко приймати важливі рішення, а оточуючі підтримають їх в усьому. Тому зірки радять на початку тижня Козерогу сміливо брати ініціативу в свої руки, адже якщо не він, то хто ж?

ВОДОЛІЙ

У понеділок Водолія необхідно тримати дистанцію з оточуючими, не дозволяючи сісти собі на шию. Зірки гороскопу попереджають його про те, що хтось може безсоромно намагатися маніпулювати Водолієм в своїх інтересах або ж обтяжувати його нескінченними проханнями. Такий вже це день, що Водолій своєї поступливістю буде буквально провокувати в людях експлуататорські замашки! Так що доведеться йому або провести цей день подалі від усіх, або вперто відбиватися від нав'язливих прохачів.

РИБИ


10 грудня Риби будуть тонко відчувати все, що навколо, в першу чергу - людей, які перебувають з ними поруч. Для них не складе труднощів уявити себе на місці співрозмовника, подивившись на світ з його дзвіниці. Це вдалий час, щоб проявити свої творчі здібності та навички.

Нагадаємо, астрологи розповіли, що потрібно залишити у старому році.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірки розповіли, на що приречений кожен знак Зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, скільки вони отримають вихідних у 2019 році.