Чи не кожен хоча б раз у житті брав чи давав у борг гроші. Здавна наші предки дуже обережно підходили до цієї справи та мали про запас кілька магічних закони, які захищали від лихого ока та бідності.

Давайте ж дізнаємося, як правильно давати гроші в борг.

гроші

Купюри і монети за своє "життя" проходять через величезну кількість власників і практично всі, за винятком абсолютно нових грошей, є носіями негативу. Саме тому при будь-якій передачі фінансів працює правило - не вручати їх безпосередньо з рук у руки. Перш, ніж дати комусь у борг або взяти гроші назад, спершу купюри потрібно покласти в якусь коробку. Після того, як вони полежать кілька секунд, вони очищуються. Тоді їх не страшно брати до рук.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Руки в процедурі передачі грошей грають майже сакральну роль. Прикмети радять давати в борг і повертати кредит тільки правою кінцівкою. Таким чином, у васз фінансами буде все гаразд. А от ліву руку потрібно скласти в дулю і сховати за спиною, щоб захиститися від можливого прихованого негативу боржника.

Якщо ви віддаєте борг, пострайтесь суму зібрати дрібними купюрами. Адже значний номінал відповідає більш потужному грошового потоку, що може призвести до серйозних фінансових втрат.

Не варто давати в борг, якщо ви сумніваєтеся щодо повернення суми. Якщо ж у вас виникають сумніви, то це не просто так, сім разів подумайте, перш, ніж віддати кревні.

Перш, ніж стати чиїмось кредитором, варто мати на увазі, що з вами неодмінно вчинять так само, як ви робите зі своїми боргами. Тому позбудьтеся звички затримувати повернення коштів.

Момент повернення боргу можна використовувати у власних фінансових інтересах, якщо трохи схитрувати. Попросіть боржника розплатитися з вами більш великими купюрами, ніж ті, що він отримав свого часу від вас. Таким чином ви зможете направити правильну енергетику та примножити свої статки.

Є і ще один абсолютно чесний спосіб гарантувати зростання власних доходів при поверненні боргу. Для цього достатньо попросити повернути трохи більшу суму, ніж була зайнята. Тут не йде мова про відсотки, це всього лише символічна плата.

Нагадаємо, зірки розповіли, чого обов'язково потрібно позбутися та залишити у старому році.

Як повідомляв портал Знай.ua, кого зірки нарекли багачем серед знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, як законно стати банкрутом, якщо немає чим віддавати борги.