Дефіцит Пенсійного фонду в Україні буде зберігатися ще 7 років.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

За словами глави уряду, на даний момент нестача всієї системи пенсій складає близько 140 мільярдів гривень.

пенсіонери

Гройсман додав, що зараз Кабінет міністрів займається зменшенням показників. Втім найближчим часом покращити ситуацію навряд чи вдасться.

"Дефіцит буде зберігатися ще сім років, за нашими розрахунками", - зазначив Гройсман.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українцям пообіцяли збільшені пенсії. Кому пощастить?

В Україні близько чотирьох мільйонів працюючих громадян не виплачують Єдиного соціального внеску, а це означає, що в майбутньому вони можуть залишитися без пенсій.

Про це нагоросив глава Мінсоцполітики Андрій Рева. Таким чином, ті, хто сьогодні отримують зарплати "в конвертах", ризикують також залиитися без субсидій та інших пільг від держави.

гроші

Крім того, уряд також планує покращити життя тим пенсіонерам, які банато працювали та активно робили внески. Новий законопроект має на меті знати обмеження на виплати максимальної пенсії, таким чином, хто більше працював, той повинен більше отримати.

Нагадаємо, Кабмін збирається боротися гендерною нерівністю. За словами Гройсмана, в Україні спостерігається нерівномірне розприділення зарплатні між чоловіками та жінками.

Як повідомляв портал Знай.ua, соцопитування показали, що українці почали все більше економити та відкладати кошти. Найбільше заощаджень на сьогодні мають громадяни віком від 30 до 40 років.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві підняли тарифи на газ та пояснили, як платитимуть українці, у яких немає у квартирі лічильника.

Дивіться: Пенсії в 2019. Як буде відбуватися нарахування