Ініціатори нового дослідження наполегливо рекомендують людям займатися сексом не менше одного разу на тиждень. За даними опитувань сьогодні це відбувається значно рідше, ніж 10 років тому.

У результатах дослідження, опублікованих у журналі Archives of Sexual Behaviour йдеться, що секс з періодичністю хоча б один раз в тиждень дуже корисний для здоров'я і відносин. Автори вияснили, що сьогодні партнери займаються сексом рідше, ніж їх ровесники 10 років тому. Наприклад, в період з 2010 по 2014 роки середньостатистичні дорослі жителі США займалися сексом на 9 разів на рік менше, ніж їх однолітки в період з 2000 по 2004 роки. Крім того, падіння було ще вагомішим для партнерів, які перебувають у шлюбі - у них кількість епізодів сексу знизилося на 16 у році.

Це підтверджують й інші дослідження, наприклад, проведені в Південній Африці. Так, у 2014 році встановили, що середньостатистичний чоловік в цій країні займається сексом 52 рази на рік, що менше, ніж 4 рази на місяць. При цьому 16% представників сильної статі взагалі перебували у відносинах, які не мали сексу. У 2017 році провели нове дослідження, яке показало, що чоловіки і жінки в ПАР сексуально нещасливі, оскільки вони займаються сексом вкрай рідко.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Експерти не можуть точно відповісти на питання про те, чому сучасні партнери займаються любовними утіхами рідше, ніж їх ровесники всього 10 років тому. Припускають, що свій внесок може здійснювати потокове відео в інтернеті порнографічного змісту або більш високий рівень стресу. Примітно, що секс є чудовим інструментом для зменшення показників стресу, як показують спостереження. Чим частіше займаються сексом партнери, тим більш високий рівень задоволення від відносин вони мають.

Нагадаємо, Папа Римський Франциск вважає, що гомосексуалізм є віянням моди.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, у Києві зняли зворушливий ролик про ЛГБТ-дітей та їх батьків.

Також Знай.uа писав, кого українці хочуть позбавити прав. Більшість українців допускають можливість обмеження прав вразливих груп суспільства - таких, як наркозалежні, колишні засуджені, люди "з непопулярними політичними поглядами".