Погода в Україні у вівторок, 11 грудня, різко погіршиться, адже у частині областей синоптики оголосили штормове попередження.

Відповідне попередження з'явилося на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики відзначають, що 11 грудня на українців очікують туман у північних та центральних областях країни. Видимість становитиме лише 200-500 метрів. Також відзначається, що жителям Приазов'я потрібно очікувати на дощі, а на півдні країни відбуватимуться сильні пориви вітру.

УВАГА❗ ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ❗ 11 грудня вночі та вранці у північних та центральних областях туман, видимість 200-500 м;...

Geplaatst door Український гідрометцентр op Maandag 10 december 2018

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Очікуються дощ, місцями з мокрим снігом, можливі сильні опади, посилення північно-західного вітру до штормового, на морі штормитиме, під час мокрого снігу передбачається налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця", – зазначає український синоптик Наталка Діденко.

За її словами, таке погіршення погодних умов буде зумовлене активним циклоном південного походження.

Разом з тим варто відзначити, що синоптик Наталка Діденко відзначила, що в Україні очікується різке погіршення погодних умов в більшості центральних областей. Також очікуються тумани і все через циклон південного походження.

Крім західних областей вже в середу, 12 грудня, всю Україну охопить найпотужніший циклон південного походження.

У суботу, 15 грудня, в Україну прийде похолодання. Температура стане нижче, а опади практично припиняться.

Температура майже скрізь вдень коливатиметься в межах -1…1 градусів, лише на півдні буде тепліше, там синоптики прогнозують 2…5 градусів тепла. Вночі в Україні очікується -2…-4 градуси морозу. Варто відзначити, що в Івано-Франківській та Чернівецькій областях можливий мороз до -9 градусів.

"Погода на цьому тижні буде вкрай нестабільною, тому не лякайтеся можливих мігреней, стрибків артеріального тиску та іншого фізичного дискомфорту - осінь не хоче відступати", - додала синоптик.

Нагадаємо, діставайте лопати - снігу буде по коліна.

Як повідомляв "Знай.ua", українців закликали сидіти вдома, люта стихія не пощадить нікого.

Також "Знай.ua" писав, що зима натягне на Україну сіре мокре вбрання.

Синоптики розповіли, якою буде цьогорічна зима в Україні