Погода на 11 грудня в Україна: точний прогноз

В одній половині України хмарно, сіро, жодного промінчика сонця. А в інший до сірості домішується ще й дощ, мокрий сніг, невелике підвищення температури, яке принесе з собою кашу вдень, і ожеледь ввечері.

На заході у всіх областях хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом очікується тільки в Закарпатській та Івано-Франківській областях. Температура днем від 0 до +2 градусів всюди, вночі точно така ж 0...+2градусів. Вітер західний 5-10 м/с.

На Півночі теж без опадів, проте хмарно в усіх областях. Днем температура буде від 0 до +2 градусів, а вночі - від +2 до -2. В столиці днем 0...+2 градусів, вночі ж 0...-2. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

А ось на сході погода дійсно розбушувалася. По всіх областях очікуються дощі, місцями сильні, мокрий сніг і сильний Вітер. Температура днем від +1 до +4 градусів. Вночі від 0 до +4. Вітер східний, 7-12 м/с.

На Півдні опади не прогнозують лише в Одеській області, а так тут не краще ніж на сході. Хіба що вітер тепліше. Температура вдень від +2 до +4 градусів, вночі від 0 до +2 градусів. У Криму що днем, що вночі очікується від +4 до +6 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Оголошено штормове попередження в Дніпровській області. Синоптики прогнозують мінливу хмарність. Днем в місті пройде сніг з дощем. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер 7 - 12 м/с, його пориви протягом дня можуть досягати 15 - 20 м/с. По місту вночі температура буде коливатися в межах від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень температура повітря складе 0 - 5 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з настанням зимових морозів додається проблем і витрат у водіїв, а також пацієнтів в травматологічних відділеннях. Все тому, що ми занадто рідко замислюємося про особисту безпеку, поспішаючи на роботу, або додому. Тому варто запам'ятати дієві поради лікарів і рятувальників, щоб руки і ноги залишилися цілими, а обличчя - без синців.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород - удень -1...+1, вночі -1...+1

Львів - удень 0...+2 вночі 0...+2

Івано-Франківськ - удень 0...+2 вночі 0...+2

Тернопіль - удень 0...+2 вночі 0...+2

Чернівці - удень 0...+2 вночі 0...- 2

Хмельницький - удень 0...+2 вночі 0...+2

Луцьк - удень 0...+2 вночі 0...+2

Рівне - вдень 0...+2 вночі 0...+2

Житомир - удень 0...+2 вночі 0...+2

Вінниця - удень 0...+2 вночі 0...+2

Одеса - удень +2...+4 вночі 0...+2

Миколаїв - удень +2...+4 вночі 0...+2

Херсон - удень +2...+4 вночі 0...+2

Сімферополь - удень +4...+6 вночі +4...+6

Кропивницький - удень 0...+2 вночі 0...+2

Черкаси - удень 0...+2 вночі 0...+2

Чернігів - удень 0...+2 вночі 0...-2

Суми - удень 0 ...- 2 вночі 0...-2

Полтава - удень 0...+2 вночі 0...+2

Дніпро - удень 0...+2 вночі 0...+2

Запоріжжя - удень +2...+4 вночі +2...+4

Донецьк - днем +2...+4 вночі 0...+2

Луганськ - удень +1...+3, вночі 0...+2

Харків - удень +1...+3, вночі +1...+3

Київ - удень 0 ...- +2 вночі 0...-2

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують всі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що кілька років тому зима на Україні відрізнялася сильними морозами, великими кучугурами і пронизливим холодом. Вже з середини грудня найчастішими суворими супутниками взимку були снігопади, хуртовини і ожеледиця.

Раніше портал Знай.ua писав, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету вже найближчим часом. Про це повідомляє National Geographic з посиланням на відповідний прогноз синоптиків.