На цьому тижні, напевно, не було українця, який б не обговорив зі своїми близькими введення воєнного стану в країні. Це топ-тема, яка зачіпає всіх, хоч і введений він лише в прикордонних регіонах країни. І ймовірно кожен з нас задумався, а що далі? Що буде з Україною і українцями після введення воєнного стану?

На це питання спробує відповісти відома українська віщунка Світлана Калашник. Спеціально для Знай.ua вона вирішила заглянути в майбутнє і дізнатися, що чекає нашу країну.

Світлана Калашник вірить у щасливе майбутнє України

Чому?

Для початку ведунья задалася питанням, яка була ідея Творця у виникненні даної ситуації?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Перш за все, це безкомпромісне руйнування старого, віджилого себе. Повна стійкість народу перед «смертю» минулих підвалин. Однак дивлячись на розклад: на самому початку подій, багато українців досить розслаблено взяли ці можливості, особливо не намагаючись активно що-небудь далі міняти. Але все ж, як підсумок минулого: проглядається пробудження активних діячів, колективна праця над народженням нових ідей, рішучість у питаннях побудови нової країни», - розповіла вона.

За її словами, українці зловили правильний перебіг і з відвагою рушили вперед.

«Якщо розглядати окремо частину розкладу, яка відноситься до минулого, я можу сказати, що ми вибрали правильний напрямок і зробили потрібні кроки до відродження. Правильно використавши силу і задумку Творця, - повідомила Світлана Калашник. - З чого почнеться все для українців з сьогоднішнього дня: в першу чергу в кожному з нас прокинеться бажання привітного і шанобливого ставлення до себе. Гордість і зверхність у сторону народу принесе гіркі плоди, глузування і осуд. Проглядається пробудження бажання, нарешті, усунути конфлікти навколо себе, прийти до мирного життя. Час знайти новий підхід до розвитку країни».

Вибори

Майбутні вибори будуть одні з найважливіших

Також у розкладі ведуньі йдеться і про майбутні весняні вибори.

«Так само за це півріччя нам доведеться зробити вибір (можливо, це вибори), і що дуже радує, рези Рода показують, що ми підійдемо до цього питання серйозно! Розуміючи, що навіть найнезначніші вчинки несуть за собою довгострокові зміни. Ми, нарешті, навчимося розуміти всю важливість вибору, немов зі свідомості людей піде пелена, - сказала Світлана. - До речі, і Боги дають кожному українцеві попередження: думайте, перед тим як зробити вибір, а не після».

За словами провидиці, під час воєнного стану і після нього, в душі українського народу не буде агресії і зла.

«Згідно розкладу, очікуйте внутрішньо пробудження, чуйне ставлення до інших і можливість тонко відчувати емоції і бажання оточуючих. Погодьтеся, перед виборами це нам дуже знадобиться. Ми, нарешті, побажаємо об'єднання один з одним у цілісний народ нашої країни з загальними планами та цілями, - озвучила прогноз вона. - І до весни чекайте рішуче відстоювання своїх ідеалів, можлива поява керівника, якому варто довіряти. Це прекрасна реза Бога Перуна, яка означає торжество справедливості, об'єднання людей заради досягнення вищої мети, орієнтування на закони моралі, совість. Це колективна праця для зростання і розвитку».

Як всі події минулого можуть відбитися на наше життя?

«Нас очікує нагорода за заслуги і працю. Однак запам'ятайте, це обов'язково потрібно прийняти до відома! Будь-яка нагорода - це випробування, дається вона не для розслаблення, а як стимул для подальшого руху до досконалості. А чи витримаємо ми це випробування? Поки це під питанням», - сказала Світлана Калашник.

Наша країна може повернути свої споконвічні кордони

І закінчила своє пророкування вона порадою для всього українського народу.

«Впевнено дивіться в майбутнє! Скоро період розквіту. Відкиньте геть скептицизм. До весни сонце стане яскравішим і осяє променями темні куточки, і ми зможемо прибрати все те, що заважає рухатися вперед. Ну а поки, займіться своїм внутрішнім станом. Адже ситуації у нашій країні залежать від думок і вчинків кожного жителя. Попереду час очищення і побудови добрих відносин між усіма нами», - підбила підсумок українська віщунка.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що в Україні ввели перший рівень бойової готовності.

Також ми писали, що у Лаврова заїкнулися про "відповіді" для Києва, але завадив клубок у горлі, в той же час НАТО кинув Україну на поталу Путіну.