44-річну жительку міста Ізюма, що на Харківщині правоохоронці покарали за безвідповідальне ставлення до власної дитини.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що вчителі однієї із шкіл звернулись до поліції із заявою, у якій йшлося, що мати не займається своїм сином. Нібито хлопець байдуже ставиться до навчального процесу, не відвідує уроки, вживає нецензурною лексикою.

Крім того педагоги розповіли, що неодноразово проводили із хлопцем виховні бесіди, проте вони жодних результатів не дали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У підсумку справа дійшла до суду. За ухилення від обов'язків по вихованню сина жінку оштрафували.

Разом з тим варто відзначити, що у російському Красноярську батько у досить дивний спосіб вирішив повезти дітей подивитися на ялинку. Коли помітив, що місця у машині вистачило не всім, заштовхав двох у багажник.

Місцеві патрульні зупинили Toyota Caldina на вулиці Одеській, виявивши, що у салоні знаходилися троє дорослих і двоє дітей до 5 років. Коли попросили відкрити багажник, чоловік почав помітно нервувати.

І було чому – там малеча все чекала, коли ж їм все-таки покажуть нарешті омріяну ялинку.

За порушення правил перевезення водія оштрафували на 3 тисяч 500 рублів, після оформлення адміністративних матеріалів дітей в супроводі дорослого пересадили до таксі.

Крім того варто відзначити, що в Італії стався вельми курйозний випадок. З'явилася інформація, що у Венеції місцеві копи заарештували юного гонщика. Хлопець, на думку правоохоронців, їхав на своєму самокаті дуже швидко.

"В середу італійська поліція оштрафувала у Венеції п'ятирічного хлопчика на суму 66 євро і 88 центів за дуже швидку їзду на самокаті", - пояснюють ситуацію місцеві ЗМІ.

Відомо, що поліція змусила батька порушника сплатити штраф на місці. Новина викликала скандал і обурення в соціальних мережах. Батько хлопчика заявив, що подасть апеляцію.

Нагадаємо, розлючений батько кастрував кривдника доньки посеред вулиці.

Як повідомляв "Знай.ua", після зради чоловік Кардашьян встряв у бійку.

Також "Знай.ua" писав, що кмітливий пес врятував життя маленькій українці.

Булінг у школі: як дитину у школі покарали дорослі через батьків