У четвер, 6 вересня на Київщині стався кричущий випадок. Водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді жінці, у якої в боях на Донбасі загинув син.

Наголошується, що водій був досить грубий, а майже всі пасажири стали на його бік. Після цього інциденту водія маршрутки змусили цілувати руки матері загиблого бійця. Про це повідомив користувач Іван Татауров в Facebook.

"Вчора стався ганебний випадок на Київщині. Цей мерзотник відмовив у пільговому проїзді матері загиблого хлопця в АТО. Що ганебно в цій ситуації – більшість пасажирів стали на бік горе-водія.

Покарання не змусило себе чекати. Вдячний козакам з Вишгородщини за миттєву реакцію і покарання мерзотника", - пише Татауров.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він заявив, що з водієм була проведена "профілактична бесіда".

Крім того, Татауров попередив усіх, хто вирішив зі зневагою ставитися до сімей загиблих захисників або учасників бойових дій – покарання буде, і буде суворим.

Спочатку про інцидент з водієм розповіла сама мати загиблого військового Лариса Горбенко в Facebook. Жінка була вражена цинізмом співгромадян і "сепаратистів", які були на стороні водія і кричали їй з чоловіком, щоб вони вийшли з автобуса і не нервували водія.

"Ми в цій країні безправні й беззахисні. Такі, як ми, заважають жити їм", - зазначає жінка.

Тільки що, 12-15, водій автобуса за маршрутом "Лютіж - пл.Шевченко (Київ) АА 02-82 АА відмовив мені в пільговому...

Posted by Lesya Gorbenko on Thursday, 6 September 2018

Нагадаємо, "треба було спалити автобус": бидло-маршрутник потрапив у скандал з полеглим героєм АТО. Українські водії маршруток постійно потрапляють в подібні скандали.

Як повідомляв "Знай. ua", дикий маршрутник познущався над пенсіонерами, соцмережі киплять. Пасажирка маршрутки заступилася за пенсіонерів.

"Знай. ua" писав, що маршрутник влаштував істерику воїну АТО: соцмережі в сказі (відео). У водія маршрутки почалася справжня істерика при вигляді посвідчення учасника бойових дій.