Компанія Укрпошта попередила клієнтів, що під час новорічних свят можливо збільшаться терміни доставки посилок. Незручності можуть виникнути з того, що в період свят виникає перевантаженість.

Про це повідомляється на офіційному сайті Укрпошти.

Экспресс-доставка буде доступною тільки в 5 найбільших містах України. Терміни доставки стандартної пошти у святковий період можуть збільшитися через зростання обсягів пошти, яка пересилається в передноворічний і різдвяний період.

Для здійснення експрес-доставки в цей напружений період компанія запропонувала користуватися спільними рішеннями Укрпошти та DHL Express. Однак пропозицією зможуть скористатися лише жителі п'яти найбільших міст України: Києва, Харкова, Львова, Одеси і Дніпра.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В "Укрпошті" зазначили, що зараз в посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлінгові компанії) і митні підрозділи України та інших країн світу, але, все ж, їх пропускні можливості залишаються обмеженими.

Клієнтам "Укрпошти" в компанії порадили звертатися з усіх питань до контакт-центру або на сайт компанії за більш детальною інформацією щодо місця перебування відправлень.

Нагадаємо, Укрпошта відбере в українців не тільки пенсії. Підприємство тероризують за мільйонні газові борги.

Як повідомляв Знай. ua, ваші рідні можуть залишитися без подарунка, українцям повідомили тривожні вісті. Клієнтам "Укрпошти" в компанії порадили звертатися з усіх питань до контакт-центру.

Знай. ua писав, що наскільки спустошать гаманці українців нові правила посилок. Закон регулює ввезення посилок на територію нашої країни.