У Херсоні 11 грудня стартували військові навчання резервістів української армії. Втім, знімки з тренувань, оприлюднених на офіційному ресурсі Міноборони, спантеличили користувачів.

Першим розкритикував фото у в Facebook учасник АТО Тимур Половинка:

"Ось це тренування в місті Херсон ... Хочу запитати у інструктора і начальника. Ви на забій готуєте?", - прокоментував він.

Окрім Тимура, судячи з реакції, також було чимало невдоволених:

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

При цьому, у Міноборони звітують, що у бійців все гаразд, їм нічого не бракує:

"Військовозобов'язані, які прибули до місця проведення тактичних навчань пройшли реєстрацію, вони розміщені в спальних приміщеннях і вже скуштували солдатської їжі за новими нормами добового раціону", - зазначали у відомстві.

Як відомо, 11 грудня військовозобов'язані присягнули на вірність українському народу, а вже сьогодні під час практичних вправ зі стрільби випробовували свої навички та вміння володіння зброєю. Зараз бригада територіальної оборони в Херсонській області проводить практичну фазу навчань.

Дивіться: військові навчання на Херсонщині

Нагадаємо, представник України у Тристоронній контактній групі на Мінських переговорах Євген Марчук показав різницю між лініями розмежування, затвердженою "Мінськом" та реальною.Як повідомляв "Знай.ua", у Генштабі розповіли, скільки строковиків не вистачає для "повного комплекту". Також "Знай.ua" писав, Шепетівський ремотний завод, який за радянських часів славився гігантськими обсягами роботи, відновив виробничий цех, де будуть випускати нові бойові машини.