Вікторія Бекхем разом зі своїм чоловіком Девідом 10 грудня відвідали модний захід British Fashion Awards, в ході якого журналісти помітили, що татуювання зірки зникло. Тату було набите від шиї і до верхньої частини спини, але тепер від нього не залишилося жодного шраму. Напис на івриті перекладалася як "я належу моєму коханому, а він належить мені".

На старих знімках Вікторії чітко видно, що боротися з татуюванням вона почала ще в 2015 році, але позитивного результату домоглася лише через три роки. Варто відзначити, що тату на івриті не єдине, яке зникло з тіла зірки. Крім нього, вона мала ще два малюнка на зап'ясті, але від них нічого не залишилося.

У світі існує думка, що цей вчинок пов'язаний з погіршенням відносин Девіда і Вікторії, але остання заперечує це і інформацію не підтверджує. Як заявила сама співачка, татуювання приїлися і перестали відповідати її статусу.

Вікторія любить привертати до себе погляди оточуючих і часто стає об'єктом пильної уваги журналістів. Їй нічого не варто вийти на вулицю в сукні без спідньої білизни, виставивши на загальний огляд свою груди. Випадковою така витівка бути не могла, оскільки співачка володіє модним брендом і прекрасно розбирається в одязі. Незважаючи на те, що зірці виповнилося 44 роки, її форма близька до ідеальної і соромитися своєї фігури Вікторії точно не варто. В цьому ж вбранні вона з'являлася на жіночому саміті Forbes, на якому розповіла присутнім, як нелегко їй іноді буває виконувати роль матері, порядної дружини і підприємниці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Девід Бекхем попався з привабливою прихильницею, через що його зненавиділи навіть шанувальники.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Вікторія Бекхем шокувала гостей, з'явившись на вечірку без нижньої білизни.

ТакожЗнай.uа" писав, що Девід Бекхем публічно розповів, як важко йому живеться у шлюбі.

https://www.youtube.com/watch?v=M3h4dHQBUOM