Криваве побоїще в соборі: невідомий відкрив вогонь по прихожанам

Під час меси в кафедральному соборі, невідомий убив людей і застрелився сам. У Бразилії невідомий розстріляв чотирьох людей. Про це повідомляє El Pais Brasil. Трагедія сталася в 100 км від Сан-Паулу. Чоловік влаштував жорстоку стрілянину в кафедральному соборі біля міста Компінас в Бразилії просто під час служби.

США засудили агресію Росії і закликають зупинити будівництво "Північного потоку-2"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Міністерство закордонних справ України позитивно поставилися до прийняття Палатою представників Конгресу США резолюції по Україні і засудження агресії Росії. В Палаті розкритикували напад на українські кораблі на Азові і закликали припинити будівництво "Північного потоку-2", повідомляє речник МЗС Катерина Зеленко на своїй сторінці в Twitter.

Підвищення пенсій
Підвищення пенсій

В уряді розповіли, як зростатимуть пенсії українців

Починаючи вже з 1 березня 2019 року перерахунок пенсій для кожного українця відбуватиметься автоматично. зокрема, Павло Розенко розповів, що починаючи вже з 1 березня наступного року відбудеться черговий етап планового підвищення пенсій для українців.

Стихія лютує: перший сніг і кілька десятків ДТП у Київській області

Складні погодні умови у Київській області спровокували велику кількість ДТП. Через негоду в Київській області відбулося більше 30 ДТП. Таку статистику озвучили в ГУ Нацполіції Київської області. Повідомляється, в результаті аварій, які сталися 12 грудня в Київській області, одна людина загинула, ще одна травмувалася.

Збройні сили України (ЗСУ)
Збройні сили України (ЗСУ)

Військові б'ють один одного: кому довірили захищати українців

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос 12 грудня на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в одній з донецьких військових частин військовослужбовці побили свого товариша по службі і заволоділи його мобільним телефоном та ноутбуком.