У четвер, 13 грудня, стало відомо про аварію на залізниці з Ірпінського напрямку до Києва.

Про це повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

У повідомленні йдеться, що на Київщині в районі станції Клавдієво дерево впало на електродроти, що спричинило значне ускладнення руху залізницею.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через аварію зупинились потяги та приміські електрички, що прямували з Ірпінського напрямку до Києва. Пасажири змушені шукати інших шляхів, як дістатися на роботу.

У повідомленні додається, що залізничники обіцяли оперативно відновити сполучення. Станом на 7:12 уже відновлено напругу по парній колії дільниці та розпочато пропуск поїздів.

Однак затримки руху потягів приміського та далекого сполучення досі існують, зокрема вже зміниться графік руху поїздів № 98 Ковель – Київ, № 705 Київ – Перемишль, № 92 Львів – Київ.

Нагадаємо, з 20 грудня "Укрзалізниця" запускає новий поїзд № 90/89 Львів - Перемишль.

Про це йдеться на сайті компанії.

Поїзд буде здійснювати маршрут круглий рік в дні найвищого пасажиропотоку і буде перевозити пасажирів вже під час цьогорічних святкових перевезень - з 20 грудня по 7 січня, згідно з графіком.

Раніше Знай.uа писав про те, що для тих, хто планує подорожувати по Україні напередодні новорічних та різдвяних свят Укразлізниця додала кілька рейсів експресу "Інтерсіті+".

Відомо, що додаткові поїзди курсуватимуть по маршруту Київ-Харків, і в зворотному напрямку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Укрзалізниці.

"З Києва поїзд відправиться в додаткові рейси 25 грудня, 1 і 8 січня, у зворотному напрямку з Харкова - 26 грудня, 2 і 9 січня", - повідомили в прес-службі.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Також у компанії зазначили, що з української столиці поїзд відправлятиметься о 18:30 та прибуватиме до Харкова о 23:34, у зворотному напрямку - з Харкова буде відправлятися о 05:53 і буде в Києві об 11:10.

Швидкісний поїзд зупиняється на станціях "Дарниця", "Бориспіль", "Гребінка", "Лубни", "Ромодан", "Миргород", "Полтава-Київська".

Також Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" заявила, що планує перенести центральні залізничні каси.