Овен

Життя з Овном – безперервна боротьба. Тут не можна проявляти слабкість – Овни навіть в партнерах це не переварюють. Але програвати Овни не люблять ще більше.

Телець

У Тельців завжди є якась болюча тема, яку ні в якому разі не можна зачіпати. Але зробити це не просто легко, а дуже легко, через що Телець відразу ж звіріє.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Близнюки

Близнюки ніколи не припиняють своїх пошуків і ніколи не задовольняються тим, що є. Тому вибудовувати з ними стабільні відносини в принципі неможливо. Тільки тимчасові, з періодичними перервами.

Рак

Якщо у Тельця є парочка тригерів, то у Рака є парочка тем, де тригерів немає. Підвищена образливість, зайва емоційність і бажання все контролювати – типові риси характеру Раків, які відлякують від них оточуючих.

Лев

Лев чітко знає, що існує тільки дві думки – його і неправильна. І не має значення, які у користь неправильної думки аргументи і доводи. Крім того, Леви не вміють давати людям шанс на виправлення.

Діва

Дівам ніколи нічого не подобається в повній мірі. Фраза: "Це чудово, але... "- типова для них. І це "але" може бути настільки великим, і настільки з будь-якого приводу, що будь-яка взаємодія з цим знаком Зодіаку перетворюється на нескінченну суперечку.

Ваги

Ваги занадто м'які. Так, з ними приємно і комфортно, але в ситуаціях, де потрібно проявити твердість, ініціативу, наполегливість та відповідальність, від Вагів не варто чекати чогось хорошого.

Скорпіон

Скорпіон сам вибирає, чи буде він з людиною чи ні. Якщо ні – його думку не змінити ніяк. Якщо так, то він докладе всі зусилля, щоб виконати своє завдання. Навіть до конкретного фанатизму може дійти.

Стрілець

У Стрільців є свої певні стандарти. Завищені. Дуже сильно завищені, як і їхня зарозумілість. І якщо Стрілець таки буде намагатися так підбирати партнерів то він так і залишиться на самоті.

Козеріг

Козероги дуже закриті за визначенням. Так, з одного боку, це допомагає їм спілкуватися з оточуючими, але з іншого – заважає вибудовувати стосунки.

Водолій

Робити все наполовину – відмінний спосіб заощадити психічну енергію, але використовувати його при побудові відносин – погана ідея. На жаль, у цій справі не можна бути "трохи зацікавленим".

Риби

Є величезна різниця між дружелюбністю і неконтрольованим фліртом. Перше – відмінно. Друге, особливо коли ви перебуваєте у стосунках – ні. Але більшість Риб цієї межі не помічають.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Укрзалізниця пустить додаткові святкові поїзда.

У той же час Укрпошта залишить українців без новорічних подарунків.

Також ми публікували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2019 рік.