22-річна модель і одна з "ангелів" бренду Victoria’s Secret Тейлор Хілл показала користувачам соцмереж, що приховує під косметикою. Про це пише Politeka.

Дівчина, яка поповнила ряди ангелів іменитого білизняного бренду, на своїй сторінці в Instagram розмістила фотографію, на якій позує без косметики. На її обличчі виразно видно акне.

Такий вчинок для моделі, на яку підписані понад 12 мільйонів користувачів, і яка сяє на обкладинках модних журналів світу, – це виклик загальноприйнятій думці про те, що успішні в світі моди люди не мають недоліків.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Одні користувачі оцінили відвертість Тейлор і подякували за сміливість. Інші ж активно взялися обговорювати прищі і гадати, наскільки реальні її фото на обкладинках. Мовляв, чи не заслуга в цьому фотошопу.

Тейлор вже давно страждає висипаннями на шкірі. Вона зізналася, що з неприємностями на обличчі бореться тими ж засобами, які використовує в повсякденному житті. Для догляду дівчина вибрала косметику марки Lancome, оскільки є її амбасадором. Вона запевняє: кошти бренду дуже допомагають їй хоча б на час позбутися від акне, яке з'являється від щільного макіяжу.

Проблемна шкіра – явище досить поширене серед представників шоу-бізнесу. Постійний макіяж, необхідність виглядати на мільйон призводять до того, що шкіра починає запалюватися, з'являється акне. Серед тих, хто відкрито розповідає про подібні труднощі, – Майлі Сайрус, Кеті Перрі, Кемерон Діас, Ріанна і багато інших зірок.

Нагадаємо, яку кількість солі треба з'їсти для того, щоб вбити людини.

Як повідомляв "Знай.uа" небезпечні бактерії "населяють" людську шкіру, медики запропонували рішення.

Також Знай.uа" писав, про основні причини не їсти м'яса.