На території окупованого Донбасу у зоні проведення Операції Об'єднаних сил, було вбито троє бійців 79-ї бригади з Миколаєва.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook голова місцевої ОДА Олексій Савченко.

Савченко зазначив, що загиблі військовослужбовці прибули захищати Україну з Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

"Трьох вояків втратила наша 79-бригада. Двоє з них загинули від поранень на передовій. Військовослужбовці — з Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Миколаївщина сумує разом з вами". Олексій Савченко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той же час, чиновник не уточнив, коли і де саме загинули захисники країни.

Нагадаємо, в штабі Операції Об'єднаних сил повідомили, що під водопроводом Сіверський Донець-Донбас виявили саморобну вибухівку. Військовослужбовці розмінували важливий для населення об'єкт водопровід. Відповідне відео опублікував прес-центр ООС в Facebook.

"В ході обстеження ділянки місцевості, що прилягає до лінії зіткнення, військовослужбовцями одного з саперних підрозділів центру розмінування ОКП ОС і мотопіхотної бригади виявлені і знешкоджені саморобні вибухові пристрої, закладені під водопроводом Сіверський Донець - Донбас, який живить водою населені пункти Торецк, Горлівка, Донецьк та інші населені пункти Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Також раніше портал писав, що за добу, 13 грудня, проросійські терористи близько десятка разів відкривали вогонь у бік українських захисників. В результаті запеклих боїв наші воїни змогли дати відсіч бойовикам в Новоазовську ліквідували двох з них.

Нагадаємо, Євросоюз виділив допомогу для Донбасу. Чотири мільйони євро підуть на поліпшення умов місцевих жителів, які потрбеують найважливішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали, як насправді виглядає лінія розмежування на Донбасі.

Також Знай.uа писав про те, що колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові у важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які захопили Лавру.