Посольство США порекомендувало американським громадянам в Україні завтра, 15 грудня, не з'являтися в місцях великого скупчення людей, а також демонстрацій:

У суботу, 15 грудня, відбудеться голосування, пов'язане з автокефалією для української православної церкви, в Соборі Святої Софії в Києві (вул. Володимирська, 24). У цьому районі очікується величезний натовп людей. Маса людей і протести також очікуються біля інших релігійних місць по всій країні



Нагадаємо, Московський патріархат підняв повстання в Києві, зігнали всіх під Раду

Московські попи, а точніше - УПЦ МП, все ніяк не можуть змиритися з наданням Україні Томосу про автокефалію анонсували акцію протесту. Вони заявили, що прийдуть під стіни Верхової Ради з вимогою, щоб держава не втручалася в церковні питання. Таку заяву зробив предстоятель УПЦ МП архієпископ Климент. Планується, що вранці п'ятниці, 14 грудня, під Верховною Радою відбудеться мітинг священнослужителів і мирян, які будуть вимагати самоусунення політиків від релігійних питань. Про це пише видання "Громадська".

У той же час, Климент технічно пішов від відповіді, чи є Українська православна церква Московського патріархату організатором даного мітингу. Він заявив, що церква складається не тільки з священнослужителів, а й з мирян.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, в СБУ заявили, що спецслужби РФ готували провокації, які повинен був координувати намісник Лаври.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Глобальні протести потрясли ще одну країну: сотні людей зібралися на вулицях, щоб сказати уряду "Ні підвищенню цін!"
У п'ятницю, 14 грудня, "жовті жилети" почали свій протест в Ізраїлі. Сотні небайдужих вийшли на вулиці таких міст, як Тель-Авів і Єрусалим, щоб висловити обурення підвищенням.

Протестанти незадоволені про заплановане зростання тарифів на електроенергію, воду, а також ціни на продовольство.

Також "Знай.ua" писав про те, що У Турчинова попередили про плани Путіна: новий Гітлер

Керівник Служби з питань інформаційної безпеки Апарату Ради національної безпеки і оборони України Валентин Петров зробив гучну, і разом з тим досить правдоподібне заяву про Росію.