У п'ятницю, 14 грудня, "жовті жилети" почали свій протест в Ізраїлі. Сотні небайдужих вийшли на вулиці таких міст, як Тель-Авів і Єрусалим, щоб висловити обурення підвищенням.

Протестанти незадоволені запланованим зростанням тарифів на електроенергію, воду, а також ціни на продовольство.

"Як і Франція, Ізраїлю не байдужі новини про нове підвищення цін на повсякденні потреби і товари", – зазначають організатори протестів.

Лідери жовтих жилетів закликають ізраїльську громадськість приєднатися до демонстрацій проти підвищення цін, назвавши це економічним насильством. Ціни ростуть скрізь, і ми ситі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Хто такі "жовті жилети" і чому вони з'явилися чи в кожній країні?

Протести "жовтих жилетах" беруть свій початок у Франції. Кістяк демонстрантів складався з водіїв, які були незадоволені підвищенням цін на паливо, екологічним податком і виступали проти несправедливої політики уряду", що підриває купівельну спроможність населення.

Потім до водіїв приєдналися й інші не байдужі громадяни, кооперуючись в соціальних мережах. Завдяки жовтим аварійним жилетам, протестувальники можуть дізнатися один одного.

Кілька останніх акцій "жовтих жилетах" відбулися в таких країнах, як Бельгія, Нідерланди, Греція, Великобританія, Ізраїль. А в Єгипті жовті жилети зовсім заборонили продавати.

Нагадаємо, "Такого трешу не було на Антимайдане: палаючі авто, шмурдяк з горла, поліція не впоралася", - Карпа різко відреагувала на мітинг "жовтих жилетах"

Розхитати владу президента Франції Еммануеля Макрона і породити у простого населення ненависть до керівництва країни в першу чергу мріє чинна російська влада.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Протести "жовтих жилетах": план Макрона обійдеться країні у величезну суму

Франция витратить на виконання вимог "жовтих жилетах", які влаштували масові протести у французькій столиці і ще кількох європейських містах, приблизно від 8 до 10 мільярдів євро.

Також "Знай.uа" писав про те, що Протести у Франції: українці, які живуть у Парижі, розповіли про всі жахи